náhledy
Nejlepší školní oběd (25. 8. 2015)
Autor: Jiří Pánek, iDNES.cz
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
Obědy ve školních jídelnách chce dětem ze sociálně slabých rodin platit brněnská radnice. Předběžně počítá s tím, že teplé jídlo zajistí asi 200 školákům. Ilustrační foto.
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
V pražských Stodůlkách soutěží týmy ze špičkových školních jídelen o nejlepší školní oběd (25. srpna 2015).
Autor: Dan Materna, MAFRA
Zeleninový štrúdl se salátem (orientační náklady na nákup surovin činí 25,30 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Gnocchi se špenátem a kuřecím masem (orientační náklady na nákup surovin činí 25,10 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Fritata se zelenými fazolkami a salátem (orientační náklady na nákup surovin činí 22,90 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Pečená treska s ratatouille a tabuleh (orientační náklady na nákup surovin činí 47 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Gratinované plněné cukety s kuskusem, zeleninovým salátem a fetou (orientační náklady na nákup surovin činí 23,30 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Kroupové (BIO) rizoto neboli krupeto se zeleninou (orientační náklady na nákup surovin činí 10,30 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Indická čočkovo-květáková směs (orientační náklady na nákup surovin činí 17,60 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Dušené hovězí s fazolemi a bulgurem (orientační náklady na nákup surovin činí 26,80 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Domácí falafel s hummusem (BIO) a salátem (orientační náklady na nákup surovin činí 20,50 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Cizrnový (BIO) tažin s kuskusem (orientační náklady na nákup surovin činí 22,70 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Thajské hovězí s brokolicí a nudlemi (orientační náklady na nákup surovin činí 36,80 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Špagety s masovými kuličkami (orientační náklady na nákup surovin činí 22,70 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Rybí placičky s jogurtovým dipem a pečenou zeleninou (orientační náklady na nákup surovin činí 45,30 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Červené čočkové placky (bio) s kapustou a mrkví (orientační náklady na nákup surovin činí 15,40 Kč na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Krůtí nudličky s omáčkou hoisin a nudlemi (orientační náklady na nákup surovin činí 27,20 na porci).
Autor: www.freshandtasty.cz
Nejlepší školní oběd. Tohle vám v hospodě za 34 Kč neuvaří
Čerstvou zeleninu zatím ve Vsetíně servírují třikrát týdně.
Autor: Jan Salač, MAFRA