Hostem iDNES.cz bude šéf kontrolorů SZPI

Konec rozhovoru

Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 25. února 2016 do 14:00

OTÁZKA: Omlouvám se, ten dotaz ohledně oběda poslal do diskuse můj zlotřilý potomek, který je fanouškem tenisu a má rád tenistu Nicka Kyrgiose, a myslel si, že odešle ten dotaz pod jeho jménem. K jeho a posléze i mému zděšení z toho vylezl dotaz odeslaný mým jménem. Tímto se Vám omlouvám a přeji Vám mnoho zdaru v boji proti všem podvodníkům v potravinářském sektoru. Ať žije inspekce ! Eva Smítková
OTÁZKA: Děkuji Vám za odpověd. Jedná se o restaurace V Cípu, V cípu 1 Praha, restaurace Václavka, Václavské náměstí 48, Restaurace U Jindřišské věže, Jindřišská 26. Vše dlouhodobě piva podměrečná, opakovaně chodím a opakovaně upozorňuji a nic. Elvis
OTÁZKA: Dobrý den, právě jsem porazil Tomáše Berdycha. Mohu s Vámi zajít na skončení turnaje do nějaké české restaurace? Eva Smítková
OTÁZKA: Dobrý den,proč nezveřejníte název a místo restaurace kde se takový nepořádek mají,určitě by se lidé těmto podnikům zdaleka vyhnuli a sám trh by tyto podnikatele vyřadil. Bohuslav Fornbaum
OTÁZKA: Dobrý den, jak bojovat s podmírami a zabránit tomu, aby obsluha naplivala do "opraveného" piva? Nemyslím tím cestu přes ČOI, ale přes Vás. Děkuji. Elvis
OTÁZKA: Dobrý den, mohl bych se prosím zeptat, kdy skončí vaše nekončící válka s hygienou o kompetence na kontrolách? Měl jsem za to, že to skončilo v prosinci, ale je další rok a začíná to znova ve stylu od 1.1.2017 jim vše kromě ústavního a školního stravování sebereme. Co kdyby oni vše sebrali vám - bylo by to fér? děkuji Marián Malík
OTÁZKA: Když někde zjistíte pochybení, za jak dlouho a kolikrát se tam vracíte, abyste ověřili, zda došlo k nápravě? Zalabák
OTÁZKA: Co úplně nejotřesnějšího jset v zázemí restaurací viděl? 123
OTÁZKA: Máte pravomoc kontrolovat i závodní a školní jídelny? Jaká je situace tam? Je to horší, nebo lepší než v hospodách? Alena
OTÁZKA: Kontrolujete firmy ktere se specializuji na rozvoz jidel? (pizza apod.) Ve zverejnovanych vystupech jsem je nezahledl a nechce se mi verit ze je to diky tomu ze jsou beze skvrnky. vv
OTÁZKA: Chodite jeste do restauraci kde jste nebyl sluzebne?;) vv
OTÁZKA: Zdravím vás, myslíte si že je to s tou čistotou v českých hospodách horší než jinde? A podle čeho se má orientovat zákazník, když je lokál huj a kuchyně fuj, jak má poznat že něco není v pořádku? Děkuji, Ivona Šimková Ivona Šimková
OTÁZKA: Nedávno proběhla médii případ prodavače párků v rohlíku na Andělu v Praze, který kadil hned vedle vozíku s párky na ulici. Je i to pro vás podnět, abyste si na něj došlápli? Můžete i fotku z médií brát jako důkaz? Jaký trest mu hrozí - a hrozí prodejci, nebo provozovateli? párkař Bob
OTÁZKA: Zajímalo by mě, jestli kontrolujete i pouliční občerstvení, jako jsou stánky s pizzou nebo hot dogy? G.T.
OTÁZKA: Dobrý den, k čemu je dobrá sebečistší podlaha v kuchyni, když bude kuchař čuně? Láďa K.
OTÁZKA: Jen by ne zajímalo proč restaurace a hospody se nelepší když se dívám na ano šéfe tak abych se už bal u nich jíst . Co se stalo,že nedbají na čistotu a kvalitu . Rameš

Upozornění

Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.