Hostem iDNES.cz bude šéf kontrolorů SZPI
Konec rozhovoru
Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 25. února 2016 do 14:00
- aktualizovat výpis
- počet položených otázek: 16
OTÁZKA:
Omlouvám se, ten dotaz ohledně oběda poslal do diskuse můj zlotřilý potomek, který je fanouškem tenisu a má rád tenistu Nicka Kyrgiose, a myslel si, že odešle ten dotaz pod jeho jménem. K jeho a posléze i mému zděšení z toho vylezl dotaz odeslaný mým jménem.
Tímto se Vám omlouvám a přeji Vám mnoho zdaru v boji proti všem podvodníkům v potravinářském sektoru. Ať žije inspekce !
Eva Smítková
OTÁZKA:
Děkuji Vám za odpověd. Jedná se o restaurace V Cípu, V cípu 1 Praha, restaurace Václavka, Václavské náměstí 48, Restaurace U Jindřišské věže, Jindřišská 26. Vše dlouhodobě piva podměrečná, opakovaně chodím a opakovaně upozorňuji a nic.
Elvis
OTÁZKA:
Dobrý den, právě jsem porazil Tomáše Berdycha. Mohu s Vámi zajít na skončení turnaje do nějaké české restaurace?
Eva Smítková
OTÁZKA:
Dobrý den,proč nezveřejníte název a místo restaurace kde se takový nepořádek mají,určitě by se lidé těmto podnikům zdaleka vyhnuli a sám trh by tyto podnikatele vyřadil.
Bohuslav Fornbaum
OTÁZKA:
Dobrý den, jak bojovat s podmírami a zabránit tomu, aby obsluha naplivala do "opraveného" piva? Nemyslím tím cestu přes ČOI, ale přes Vás. Děkuji.
Elvis
OTÁZKA:
Dobrý den,
mohl bych se prosím zeptat, kdy skončí vaše nekončící válka s hygienou o kompetence na kontrolách? Měl jsem za to, že to skončilo v prosinci, ale je další rok a začíná to znova ve stylu od 1.1.2017 jim vše kromě ústavního a školního stravování sebereme. Co kdyby oni vše sebrali vám - bylo by to fér?
děkuji
Marián Malík
OTÁZKA:
Když někde zjistíte pochybení, za jak dlouho a kolikrát se tam vracíte, abyste ověřili, zda došlo k nápravě?
Zalabák
OTÁZKA:
Co úplně nejotřesnějšího jset v zázemí restaurací viděl?
123
OTÁZKA:
Máte pravomoc kontrolovat i závodní a školní jídelny? Jaká je situace tam? Je to horší, nebo lepší než v hospodách?
Alena
OTÁZKA:
Kontrolujete firmy ktere se specializuji na rozvoz jidel? (pizza apod.) Ve zverejnovanych vystupech jsem je nezahledl a nechce se mi verit ze je to diky tomu ze jsou beze skvrnky.
vv
OTÁZKA:
Chodite jeste do restauraci kde jste nebyl sluzebne?;)
vv
OTÁZKA:
Zdravím vás, myslíte si že je to s tou čistotou v českých hospodách horší než jinde? A podle čeho se má orientovat zákazník, když je lokál huj a kuchyně fuj, jak má poznat že něco není v pořádku? Děkuji, Ivona Šimková
Ivona Šimková
OTÁZKA:
Nedávno proběhla médii případ prodavače párků v rohlíku na Andělu v Praze, který kadil hned vedle vozíku s párky na ulici. Je i to pro vás podnět, abyste si na něj došlápli? Můžete i fotku z médií brát jako důkaz? Jaký trest mu hrozí - a hrozí prodejci, nebo provozovateli?
párkař Bob
OTÁZKA:
Zajímalo by mě, jestli kontrolujete i pouliční občerstvení, jako jsou stánky s pizzou nebo hot dogy?
G.T.
OTÁZKA:
Dobrý den, k čemu je dobrá sebečistší podlaha v kuchyni, když bude kuchař čuně?
Láďa K.
OTÁZKA:
Jen by ne zajímalo proč restaurace a hospody se nelepší když se dívám na ano šéfe tak abych se už bal u nich jíst . Co se stalo,že nedbají na čistotu a kvalitu .
Rameš
Upozornění
Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.