ROLLO České Budějovice
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Restaurace Blaník
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Restaurace Blaník
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Pěna dní
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Pěna dní
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hostinec U Lípy
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Herna Cibich
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Gyros Grill
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Bistro Stop
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Restaurace U Trpaslíka (Plzeň). V kuchyni provozovny inspekce zjistila celou řadu hygienických nedostatků. Plochy kolem digestoře byly znečištěny stékajícím olejem a jeho kondenzátem, strop nad sporáky byl silně znečištěný tukem i prachem a byl poškozený olupující se omítkou. Zařízení jako sporák a mikrovlnná trouba byly narezlé a kolem pracovních ploch se nacházely zbytky potravin z předchozí přípravy pokrmů.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Restaurace U Trpaslíka (Plzeň). V kuchyni provozovny inspekce zjistila celou řadu hygienických nedostatků. Plochy kolem digestoře byly znečištěny stékajícím olejem a jeho kondenzátem, strop nad sporáky byl silně znečištěný tukem i prachem a byl poškozený olupující se omítkou. Zařízení jako sporák a mikrovlnná trouba byly narezlé a kolem pracovních ploch se nacházely zbytky potravin z předchozí přípravy pokrmů.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hospůdka Rujna (Jirkov). V kuchyni byl myší trus, od myší okousané kartonové krabice, věci nesouvisející s předmětem činnosti a odpadky. V mrazící vaně na polotovary byl na dně led s nečistotami a na liště pod víkem kolonie černé plísně. V prostorách baru a konzumní části byl cítit zápach, pravděpodobně z odpadní jímky. Pod barem za sudy se vyskytoval myší trus a nečistoty jako prach, nedopalky cigaret či obaly potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Restaurace Na Libušíně (Plzeň). V kuchyně byla mastnota a zaschlá špína na pracovních zařízeních jako fritézy, mikrovlnná trouba, nebo zaplísněná digestoř. Na podlahách pod zařízeními provozovatel ponechal enormní množství usazené špíny. Podlahy byly celkově špinavé. V kuchyni i baru inspekce našla nekryté odpadkové koše bez víka.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Restaurace Na Libušíně (Plzeň). V kuchyně byla mastnota a zaschlá špína na pracovních zařízeních jako fritézy, mikrovlnná trouba, nebo zaplísněná digestoř. Na podlahách pod zařízeními provozovatel ponechal enormní množství usazené špíny. Podlahy byly celkově špinavé. V kuchyni i baru inspekce našla nekryté odpadkové koše bez víka.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
POTRAVINY MIX (Vimperk). V zázemí prodejny se vyráběly produkty studené kuchyně. Provozovatel naprosto neobdržel základní hygienické požadavky tím, že prostory využíval i pro skladování předmětů zcela nesouvisejícími s výrobou potravin, které mohly kontaminovat připravované výrobky. Navíc toaleta nebyla stavebně oddělena od skladovaných potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
POTRAVINY MIX (Vimperk). V zázemí prodejny se vyráběly produkty studené kuchyně. Provozovatel naprosto neobdržel základní hygienické požadavky tím, že prostory využíval i pro skladování předmětů zcela nesouvisejícími s výrobou potravin, které mohly kontaminovat připravované výrobky. Navíc toaleta nebyla stavebně oddělena od skladovaných potravin.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Bistro 65 (Postoloprty). V prostorách inspektoři našli myší trus a hmyzí škůdce a zjistili, že provozovna není proti dalšímu pronikání škůdců zabezpečena. Provozovatel hromadil odpad a zanedbával úklid - nečistoty byly na kuchyňských zařízeních, regálech a podlahách.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Bistro 65 (Postoloprty). V prostorách inspektoři našli myší trus a hmyzí škůdce a zjistili, že provozovna není proti dalšímu pronikání škůdců zabezpečena. Provozovatel hromadil odpad a zanedbával úklid - nečistoty byly na kuchyňských zařízeních, regálech a podlahách.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hospoda Obdědnice (Petrovice). Kvůli myšímu trusu a potravinám okousaným od myší SZPI okamžitě zakázala používat zdejší kuchyň. Dále zde inspektoři našli rostoucí plísně na stěnách kuchyně a v chladicích zařízeních.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Rychlé občerstvení U Birhanzlů (Praha 5). Inspektoři našli myší trus, chyběl přístup k teplé vodě, provozovna dlouhodobě výrazně zanedbávala úklid. Ze stěn a stropů také opadávala omítka, která mohla kontaminovat připravované pokrmy.
Autor: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Ve skladu jindřichohradeckých potravin Tung Nguyen Vinh byl nepořádek a plísně.
Autor: SZPI
Ve skladu jindřichohradeckých potravin Tung Nguyen Vinh byl nepořádek a plísně.
Autor: SZPI
V prachatické Jídelně Pod Branou na kontrolu čekaly kromě výrazného nepořádku ještě plísně a myší trus. Jídelna je po odstranění nedostatků opět v provozu.
Autor: SZPI
V mosteckém Bistru u Matěje netekla teplá voda a byla špatná hygiena ve všech prostorách včetně toalet.
Autor: SZPI
Snímek kontrolorů SZPI z uzavřené herny-baru Monaco Nonstop v Horšovském Týně.
Autor: SZPI
Snímek kontrolorů SZPI z plzeňské restaurace Club Skleník.
Autor: SZPI
Snímek kontrolorů SZPI z plzeňské restaurace Club Skleník.
Autor: SZPI
Snímek kontrolorů SZPI z plzeňské restaurace Club Skleník.
Autor: SZPI
Snímek kontrolorů SZPI z plzeňské restaurace Club Skleník.
Autor: SZPI
Snímek ze zavřeného asijského bistra v Plzni.
Autor: SZPI
Snímek ze zavřeného asijského bistra v Plzni.
Autor: SZPI
Snímek ze zavřeného asijského bistra v Plzni.
Autor: SZPI
Snímek ze zavřeného asijského bistra v Plzni.
Autor: SZPI
Snímek ze zavřeného asijského bistra v Plzni.
Autor: SZPI
Restaurace Fu shan v Klatovech.
Autor: SZPI
Restaurace Fu shan v Klatovech.
Autor: SZPI
Nonstop bar Macao v Sušici.
Autor: SZPI
Nonstop bar Macao v Sušici.
Autor: SZPI
Restaurace Fu shan v Klatovech.
Autor: SZPI
Restaurace Fu shan v Klatovech.
Autor: SZPI
Státní zemědělská a potravinářská inspekce uzavřela bar v Chodově na Sokolovsku kvůli špatným hygienickým podmínkám.
Autor: SZPI
Státní zemědělská a potravinářská inspekce uzavřela bar v Chodově na Sokolovsku kvůli špatným hygienickým podmínkám.
Autor: SZPI
Státní zemědělská a potravinářská inspekce uzavřela bar v Chodově na Sokolovsku kvůli špatným hygienickým podmínkám.
Autor: SZPI