Ladislav Tichý, 51 let, strojní zámečník: Nebojím. Nejím grilované maso tolik, jen při určitých příležitostech. Tělo se s tím určitě lépe vyrovná, než třeba s kouřením.
Eva Landovská, 46 let, administrativní pracovnice: Nebojím. Uzeniny si pečeme a upravujeme sami, snažíme se je připravovat podle svých receptů.
Zdeněk Čmelík, 60 let, důchodce: Obavy sice mám, ale ne tak velké,abych se této pochoutky a posezení s přáteli vzdal.
Alena Vránová, 21 let, prodavačka: Já moc opékané buřty nejím, navzdory tomu, že je prodávám. Nebojím se jich, spíše na ně nemám chuť.
Jana Renčínová, 53 let, administrativní pracovnice: Uzeniny nekupuju u stánku, griluju je doma nebo je připravuju v mikrovlnné troubě. U stánku se mi zdají příliš drahé,a navíc se bojím, že je stánkaři připravují na přepáleném tuku.