náhledy
Sládek Gambrinusu při každodenní rutinně. Jiří Fusek koštuje vzorky piv a hodnotí desítky parametrů. Pivo k snídani si povinně každý den dopřává zhruba tucet lidí.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Před budovou Gambrinusu. Nejprodávanější české pivo připravuje asi třicet lidí.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Sládek Gambrinusu (vpravo) při každodenní rutinně. Jiří Fusek koštuje vzorky piv a hodnotí desítky parametrů. Pivo k snídani si povinně každý den dopřává zhruba tucet lidí.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Ranní rutina. Vzorky piv Gambrinus degustuje každé ráno přes deset lidí. Většinou jsou to vedoucí, kteří každý rok musí obnovovat zkoušky.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Ranní rutina. Vzorky piv Gambrinus degustuje každé ráno přes deset lidí. Většinou jsou to vedoucí, kteří každý rok musí obnovovat zkoušky.
Autor: Martin Polívka, MAFRA
Ranní rutina. Vzorky piv Gambrinus degustuje každé ráno přes deset lidí. Většinou jsou to vedoucí, kteří každý rok musí obnovovat zkoušky.
Autor: Martin Polívka, MAFRA