náhledy
"Moc mi nechutnaly, cítila jsem v nich chemii. Už v polovině degustace jsem zjistila, že všechny chutnají jako umělá dochucovadla," komentovala hodnotitelka Kristýna Horčicová.
Autor: Yan Renelt, MF DNES
Šestičlenná porota anonymně posuzovala vzhled, vůni, konzistenci a chuť omáček.
Autor: Yan Renelt, MF DNES
"I když byly všechny omáčky podpořené nejrůznějšími éčky, svého favorita jsem si mezi nimi našel a vůbec bych je neodsuzoval. Vadily mi dozvuky chemie a velké množství škrobu," shrnul Lukáš Tetřev, provozní restaurace Kastrol.
Autor: Yan Renelt, MF DNES
"Moc mi nechutnaly, cítila jsem v nich chemii. Už v polovině degustace jsem zjistila, že všechny chutnají jako umělá dochucovadla," komentovala hodnotitelka Kristýna Horčicová.
Autor: Yan Renelt, MF DNES