náhledy
Shahaf Shabtay šéfkuchař restaurace SaSaZu
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Oldřich Sahajdák má už potřetí hvězdu za panskou českou kuchyni La Dégustation. Je otevřená jen od 18 hodin na večeře, zatím nic nemění. Před rokem změnila menu: "Ze dvou sedmichodových menu jsme přešli na menu o šesti nebo 11 chodech a tak to teď necháváme," říká Kateřina Phillips, manažerka restaurace.
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
S michelinskou hvězdou prorazil Roman Paulus, šéfkuchař Alcronu, v originální reklamě. Podporuje Lidl kuchařským soubojem se slovenským protivníkem.
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Britský šéfkuchař Paul Day má každý rok nový projekt. Michelinským komisařům u něj chutná v asijském Sanshu, znalci nakupují v jeho řeznictví a letos otevře hospodu i s menším řeznickým krámkem.
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Restaurace Aureole hodlá rozšířit svůj provoz i o snídaně. "Pořád zkoušíme něco nového. Přidáme i o víkendech obědy pro rodiny i s dětmi za cenu jakou máme přes obědy v týdnu. Tři chody a pět chodů za 390 a 590 korun," uvádí šéfkuchař Jiří Král.
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Italský šéfkuchař Riccardo Lucque už má tři restaurace, v Michelinu zmiňují Aromi. K nim otevírá tři bistra a prodejny v jednom.
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Luxus do 850 korun. Menu v oceněné restauraci Aromi
Kuchaři Oldřich Sahajdák (La Degustation Boheme Bourgeoise) a Roman Paulus (Alcron)
Autor: Koláž - iDNES.cz