Na projektu minipivovaru s ním spolupracuje Josef Vávra, výrobní ředitel Rodinného pivovaru Bernard.
"V nejbližším čase chceme zkusit vařit dva druhy čtrnáctistupňového piva. Jedno bude světlé v americkém stylu, druhé černé s čokoládovou a kávovou příchutí," plánuje Holborn, který se výrobou minipivovarů sám zabývá. Třetinka novinek by měla stát okolo třiceti korun.
V budoucnu chce připravovat i další speciály k různým příležitostem, například na Velikonoce. "Když se to dobře chytí a pivo od nás bude lidem chutnat, chtěli bychom ho stáčet do lahví na prodej," doplnila svého manžela Tatiana Holborn.
Jednou by chtěli Holbornovi uvést do provozu velký pivovar. Američan se nejprve přistěhoval na Slovensko, kde chtěl rozvíjet svou firmu na minipivovary, které jsou jeho hlavním byznysem. Nakonec zakotvil na Vysočině. Věří, že se Češi naučí ochutnávat i jiná piva, než svoje tuzemská. Už nyní si pochvaluje, jaký je v jeho podniku zájem o belgická piva.
Holborn začal vařit pivo doma již v roce 1985, tehdy to bylo jeho koníčkem. O pár let později postavil první pivovar blízko San Diega. Dnes se snaží prodávat mikropivovary po celé Evropě. A ve své restauraci chce nabízet i piva ze Skandinávie, Ameriky, Nizozemska, Anglie či Francie.