Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Bageterie Boulevard otevírá v Praze první restauraci pro řidiče

  15:23aktualizováno  15:23
Český fastfoodový řetězec Bageterie Boulevard otevírá v Praze první samostatně stojící restaurace s konceptem BB Drive. Až doteď měla společnost pobočky jen v již vzniklých kamenných prostorách či obchodních centrech.

Bageterie Boulevard otevřela první samostatně stojící restaurace s konceptem BB Drive. | foto: Bageterie Boulevard

Ke konceptu McDrive či KFC Drive Thru, kdy si řidiči mohou objednat jídlo přímo z auta, přibude podobná služba i od českého fastfoodového řetězce. 

Cílem Bageterie Boulevard je rozšířit BB Drive do dalších měst a na nejfrekventovanější dálnice a dopravní uzly. „Už víme, jak fungují food courty v obchodních centrech i kamenné restaurace. Nový logistickým krokem je oslovení dalšího segmentu zákazníků, kterými jsou řidiči,“ uvádí v tiskové zprávě Jiří Štěpánek, provozní ředitel Bageterie Boulevard.

Sortiment BB Drive je stejný jako v ostatních restauracích. Novinka určená přímo pro řidiče nese název Box4Family – speciální balení pro celou rodinu, v několika variantách.

Fotogalerie

Jedna z nových poboček se nachází v Hornoměcholupské ulici v Praze 15, druhá ve Vestci u Prahy ve Vídeňské ulici. Jejich součástí je venkovní posezení, dětské hřiště a samostatný Crêperie pult s nabídkou palačinek a jiných dezertů.

„Dvě podobné pobočky už sice provozujeme v Plzni, ty ale nestojí samostatně a jsou součástí obchodního centra,“ doplňuje Štěpánek.

První Bageterie Boulevard vznikla v roce 2003 v pražských Dejvicích. Řetězec rychlého občerstvení spadá pod společnost vyrábějící balené sendviče a bagety Crocodille, kterou vlastní podnikatel Petr Cichoň.

Autor:


Nejčtenější

Falešný „smažák“, pangas místo candáta. Restaurace dál klamou zákazníky

Smažené sýry restaurace občas nahradí takzvanými analogy, které se méně...

Klamání hostů náhražkami potravin z restaurací nemizí. Místo Plzeňského Prazdroje dostávají zákazníci pražského podniku...

Dostanu o 5 Kč na hodinu navíc? Beru. Firmy tápou nad odchody zaměstnanců

Ilustrační snímek

Potravinářské řetězce, sklady nebo pošta mají jedno společné: až třetina zaměstnanců tam nevydrží déle než rok. Nemají...



10 LET OD KRIZE: Místo práce jsme stříleli vrtulníky, říká bývalý bankéř Lehmanů

Nik Storonsky, zakladatel a šéf britského bankovního start-upu Revolut.

Před deseti lety oběhly celý svět fotky bankéřů, jak s papírovými krabicemi vyklízejí své kanceláře na Wall Streetu....

KVÍZ: Maturita z piva. Vyzkoušejte se, jak znáte značky, hospody i pijany

Šikovný hospodský umí načepovat hladinku, šnyt i mlíko.

V předchozím pivním kvízu jsme vás zkoušeli hlavně z výroby piva, tentokrát to bude více ze života - co pijeme, jak to...

Mám obavu, že přijde nová světová hospodářská krize, varuje Zeman

Prezident Miloš Zeman při setkání se zástupci německých firem, které investují...

Prezident Miloš Zeman se obává další světové hospodářské krize. Podle něj za každou takovou krizí stojí „blbost...

Další z rubriky

Vláda kývla na rozpočet a schodek čtyřicet miliard, vzrostou penze i platy

Prezident Miloš Zeman dorazil na středeční jednání vlády Andreje Babiše, která...

Klíčový zákon roku, návrh státního rozpočtu na příští rok se schodkem 40 miliard korun, schválila menšinová vláda ANO a...

Odhad: Češi utratí do Vánoc za hračky přes tři miliardy korun

Pardubická společnost eBrána otevřela po Velikonocích Family & Job Friendly

České domácnosti letos utratí za hračky před Vánocemi přes 3,1 miliardy korun, což je o 100 milionů více než loni....

Falešný „smažák“, pangas místo candáta. Restaurace dál klamou zákazníky

Smažené sýry restaurace občas nahradí takzvanými analogy, které se méně...

Klamání hostů náhražkami potravin z restaurací nemizí. Místo Plzeňského Prazdroje dostávají zákazníci pražského podniku...

Najdete na iDNES.cz