Diskuze

Jak chutnají regionální ležáky

Jak chutnaly odborné porotě ležáky z regionálních pivovarů? Který ležák dosedl na trůn? Stojí za to si namísto piva známé značky koupit konkurenta, který nemá tak zvučné jméno?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

22. 2. 2005 12:14
Čtěte!
Jestli dovolíte, budu reagovat o necelé dva roky pozěji, než tato diskuse probíhala. některé pivní názory jsou velice zajímavé, jako třeba "projímavost" piv. Setkal jsem se s téměř všemi pivy tohoto testu jak v lahvové, tak točené verzi a ujišťuji vás, že žádné neprojímá. Trochu jiná reakce organismu se může přihodit maximálně zarytým konzumentům STERILNÍCH EUROSR...K, JAKO TŘEBA GAM..INUS, produkovaných "našimi" velkopivovary. No a když pak přijde do těla trochu přírody, hned se tomu diví. Samozřejmě, že když narazíte na nějaký špinavý výčep nějakéhon regionálního piva, tak se můžete připosr..t, ale za to nemůže ono jinak dobré pivo, ale pr..e výčepní. Proto ihned nezatracujte tyto piva a dejte jim ještě jednu šanci, třeba v nějaké příjemné a čisté hospůdce, nebo lépe přímo v pivovárkách. Tak DEJ BŮH ŠŤESTÍ malím a středním českým pivovárkům!
0 0
možnosti

vzteklinka

23. 10. 2003 23:32
pfrrrr..
chlastals už  někdo"krakonoše" nebo "regenta"? ani kdyby byly trubky pozlacený a pípa papežem požehnaná, tak si tim zuby nevyčistim
0 0
možnosti

Tadeáška

23. 10. 2003 10:16
to záleží
Stejně to záleží jak je natočený ... když se hospoda stará tak sou i Krušky k pití .... snad jen slovenský Smädný Mních se nedá spravit i když tuhle ho někdo chválil, tak se třeba už. Svijanský samo..r se říká, tuším ... loni sem ho chutnala v Českým ráji a dala sem si radši kolu. Jo u nás na Olešku, tam točej Gambáčka co nechává kroužky .... mňam
0 0
možnosti

Stoják

22. 10. 2003 13:24
Něch žije Klášter Louth
0 0
možnosti

Deshi

3. 10. 2003 14:13
Svijany
jojo, Svijany jsou moooc dobrý!!! ;)
0 0
možnosti

Petr

30. 8. 2003 17:50
a co Opat?
Chybi tady Opat z Broumova vy tupci, to je nej piticko...
0 0
možnosti

Rosomak

19. 8. 2003 8:41
Co člověk, to chuť
Svijanov je špička, když jsem na něj v Liberecku prvně narazil, byl jsem mile překvapen. Ležák má výbornou chuť, a teď jej začali stáčet do soudků, takže se dá koupit pětilitr i v hypermarketu :-)) Mrzí mně umístění Černé Hory, ta asi doplatila na to, že pivo vaří už téměř pět set let (od roku 1530) podle stejného receptu... A to, že MF zblbla u Svijanovského pivovaru rok založení, vypovídá o pečlivosti testu.
0 0
možnosti

pinus

16. 8. 2003 10:14
Souhlasim ze nejvetsi humus je Podkovan
0 0
možnosti

Stanislav Hudec

14. 7. 2003 6:54
Klášter 12°
Nejlepší pivo je stejně 12°Klášter, točená- to nemá vadu!
                            Stanislav Hudec
                            Jemníky 41
                             293 01 Mladá Boleslav
 
 
0 0
možnosti

strgi

15. 9. 2003 11:02
Re:
ale tak na zacpu,Svijany jsou Svijany a nejlepsi.
0 0
možnosti

stag

12. 7. 2003 17:17
zatec
A co takhle Žatecká 11, pánové? Zhruba před rokem se v tomto malem pivovaru poupravila technologie vyroby piva, bylo vymeneno veskere varne zarizeni. Touto dobou se Zatec uspesne exportuje do VB, kde je prodavano v nejvyssi cenove kategorii. Je jen dobre, ze se konecne zacalo varit pivo odpovidajici kvalitou vyznamu zatecke chmelarske oblasti.
0 0
možnosti

Dancelli

14. 9. 2003 15:50
Re:
Souhlasím s Tebou fakt sqělý pivo který jsem před nedávnem ochutnal a je výborný, vřele doporučuji. Jenom malá oprava, vaří tam pivo v zařízení který je hóóóodně starý, před pěti týdny jsem tam měl možnost projít celou výrobu a na závěr ochutnat nádherný ležák. Mají tam novou filtraci, chlazení jinak vše při starém: CHMEL, VODA, SLAD. Njevětší neštěstí jsou ty velký značky, co ty dokážou vyrobit to je mnohdy děs hlavně u desítky..takový Krušovice to by mělo být na předpis jako projímadlo.......
0 0
možnosti