Diskuze

Bagety jely chladicím vozem

Bagety patří k rizikovému lahůdkářskému zboží, a je proto velmi důležité, aby byly po celou dobu, než se dostanou od výrobce k zákazníkovi, uloženy při nízké teplotě, tedy zhruba kolem 6 stupňů Celsia.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gaysucker

26. 7. 2003 12:47
Bagety II
Mno, já osobně konzumuju bagety už nějaký ten rok, a v hojném množství. Jejich kvalita (zvláště největší firmy na trhu) je sice dobrá, leč přechovávání v obchodech značně pokulhává. Jednou jsem (po zaplacení, hle) zjistil, že bageta měla být spotřebována již před dvěma dny. Obal už byl ovšem roztrhnut a mě se nechtělo tahat se o pár korun s tureckým majitelem obchodu. Box určitě neměl teplotu 5 st. C, ale i přesto jsem danou bagetu snědl. Po návratu na pracoviště( čajovna) jsem bagetu preventivně zapil asi litrem a půl několika vzorků čaje a nepozoroval sem na sobě žádné negativní účinky. Chilli -jezte chutné a nezdravé bagety, ale pijte k nim chutný a zdravý čaj.   
0 0
možnosti

Mic

26. 7. 2003 4:57
Bagety
Hmm doporučení sice hezké, ale ukažte mi na kterém pultu je vyznačena vnitřní teplota  a jak mám sakra zjistit kde všude se ta bageta pohybovala??? a propo proč tyto testy nejsou častěji?? Možná že by si výrobci dávali větší pozor.A proč se kvalita potravin nehlídá více?? Pokud vím měli jsme jedny z nejpřísnějších norem co se týče kvality a proč se toto nedodržuje??? Copak je takový problém toto kontrolovat??? A když už jsem u toho rýpání,  není jednodušší tyt testy zvýraznovat více, včetně výropbců daných výrobků?? Přeci jen pokud lidé budou více informováni a uvědoměni v otázce nevyhovujících podmínek či zdravotní nezávadnosti těch či oněch potravin, tak to logicki povede k menšímu zájmu o tyto výrobku a  tedy o pokus výrobců toto napravit???
0 0
možnosti