Diskuze

Pravá mražená pochoutka je z mléka a cukru

Základem všech receptur pro výrobu zmrzliny, s výjimkou ovocných, je mléko. To je někdy ještě obohacené smetanou, ke které se přidává cukr - hodně cukru, zhruba 15 procent z celkové váhy surovin. Jeho role však nespočívá pouze v oslazení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mara

25. 8. 2003 14:42
zmrzka ale pořádná
Tak se podívejte na pořádnou zmrzlinu http://www.haagendazs.com" target="_blank" rel="nofollow">http://www.haagendazs.com
0 0
možnosti

Realista

16. 8. 2003 22:38
ZMRZLINY
Co by jste chtěli! Jak můžete chtít kvalitní zmrzliny,když    1 litr stojí už od 22 kč. Děláme si to samy. Nechceme platit, tak obchodní řetězce tlačí na výrobce ať sníží co   nejvíce cenu.
0 0
možnosti

Ace2

17. 8. 2003 22:58
Re:
Nesmysl, to je věc zákazníka, že si to kupuje. Když se podíváš, tak zjistíš, že existují i Rolls Royce jako jsou litrovky od Schollera, nebo Movenpicka pravda stojí přes kilo a někdy i hodně přes kilo, ale je to špička. No a dají se koupit v jakém koliv v tom zmiňovaným řetezci... chce se to jen dívat a vybírat. Kvalita je a nemusí se ani hledat. Je to jen o výběru a že se dá vybírat.... tak na co si ztěžujete...
0 0
možnosti