Diskuze

Tuzemské sýry si vysloužily uznání odborníků

Čeští sýraři dokáží vyrobit dobré a kvalitní sýry. Shodují se na tom odborníci, kteří na konci ledna sýry hodnotili při Celostátních přehlídkách sýrů, které uspořádal Ústav technologie mléka a tuků pražské Vysoké školy chemickotechnologické.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AARDBEI

9. 2. 2004 22:45
:-)
no vzhledem k tomu že ted žiju v NL, tak mohu říct, že ty v Čechách mi sýry nikdy nechutnali ,ale  s těmi holandskými se to nedá srovnat a  sýry z českých hypermarketů typu Madeta a podobný už do pusy nevemu
0 0
možnosti

lukinoo

9. 2. 2004 18:17
hmmm
Nejchutnější je tak 5 dní mezi prsty na nohou uležený...fakt jo
0 0
možnosti

Zdenek

9. 2. 2004 18:04
Niva
Kam se poděla NIVA? Myslím tu normální za Kč 140. V regálech je jenom jakýsi sušený tvaroh obarvený na zeleno. Nedá se to vůbec jíst a člověk lituje,že si to vůbec koupil. Tento stav už je asi od listopadu loňského roku.Já mám sýry moc rád a ač nejsem znalec poznám, že toto nemá s Nivou nic společného. Sdělte prosím někdo adresu prodejny kde by šel tento sýr sehnat alespoň v normální kvalitě. Víte někdo něco o KASTELÁNOVI ?
0 0
možnosti

k

9. 2. 2004 18:22
Re: kk
Kastelán si moc dobře pamatuji, bohužel se už nevyrábí
0 0
možnosti

Milkman_Dan

9. 2. 2004 16:42
Nejchutnejsi syr,
je Balkan Mlekare Dana
0 0
možnosti

tykev

9. 2. 2004 16:20
hmmm
syrečky nebo romadur tam taky nejsou  
0 0
možnosti

vismaior

9. 2. 2004 16:17
co hermelín?
žádný se nevydařil?...
0 0
možnosti

Lalyla

9. 2. 2004 16:57
Re:
Můj NEJ sýr je český Hermelín (Král sýrů), který ale prodávaj v obchodě na váhu, krájí ho tam. Ten je mega dobrej. Uprostřed ještě trochu tvarohovej (bílej) a jinak už vyzrálej (barva smetanová). Hermelíny v krabičkách tak dobrý nejsou. Jinak je skutečně výborný to Blaťácký zlato (s pepřem i bez), krájený u pultu.
0 0
možnosti