Diskuze

Tuk z grilu nesmí kapat do ohně

Položit na rošt grilu tučné maso naložené v olejové marinádě a nechat je svému osudu znamená, že se za chvíli dostaví oblaka hustého dýmu. Ten je známkou toho, že se tvoří škodlivé látky. Pokud je však grilování provedeno správně, představuje jeden z nejzdravějších způsobů přípravy masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolrab

1. 8. 2004 23:15
Deti a psi
A jak jako drzte deti a psi v bezpecne vzdalenosti od grilu? Snad kdyz pouziju hlinikovou misku aby nekapal tuk do ohne nebo spalene kousky odrezu, tak to snad neni problem???
0 0
možnosti

igigi

1. 8. 2004 18:08
a Kefalín
A Kefalín čo je to - hen ono slovo - řežavé lebo snad řeřavé?
0 0
možnosti

kolar

1. 8. 2004 14:26
brikety vs. uhli
Myslím si , že lepší topivo na gril jsou brikety
0 0
možnosti

Petr

1. 8. 2004 9:50
Okurkova sezona
Bla bla, bla bla. Proboha za tohle je nekdo placenej? Doufam, ze ne!
0 0
možnosti

nadrchalp

1. 8. 2004 11:27
Re:
Doufam, ze ti taky za takovej zvast nezaplatili
0 0
možnosti