Diskuze

Bude ročník 2004 špičkový, nebo jen průměrný?

Jaký bude letošní ročník? Lepší, nebo horší než v minulých letech? Otázka, která zajímá každého milovníka vína. Sami vinaři však na ni neradi odpovídají. "To mohu říct teprve, až ochutnám víno. Loňský rok se dopředu chválil, ale v podstatě to není pozitivní ročník, chyběly v něm třísloviny," říká mikulovský vinař Josef Peřina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Robert

10. 9. 2004 22:44
cukr ???
Ač mám vína od p.Váni rád, měl by si urychleně přečíst novelu vinařského zákona 321/2004 Sb. Docukřování je totiž zakázáno s výjímkou hroznového moštu, zahuštěného hroznového moštu a rektifikovaného hroznového koncentrátu.
0 0
možnosti

Marwinn

12. 9. 2004 13:51
Re:
Docukřuje se mošt...
0 0
možnosti

Koliha

10. 9. 2004 12:48
Už aby tady to víno bylo
0 0
možnosti