Diskuze

Levná piva: Lepší, než se čekalo

Říká se jim podpiva, pivoj, pivolín… a neprovází je dobrá pověst. Neprávem. Nízkostupňová piva z hypermarketů za pár kaček vůbec nejsou špatná. Na lahvi Světák, Lahváč, nebo jen Pivo... Na cenovce tři padesát, čtyři padesát -maximálně šest korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

vzteklik

25. 12. 2008 23:27
levna piva tocena.

narazil jsem na levne tocene pivo jak Svijany 11. tak treba Plzen 12  a Gambrinus 11.

a ceny??? ty jsou velmi nizke o 5 kč min nez kde koliv jinde. Je videt ze to muze byt kdyz se chce a nemusi nikdo okradat obsluha rychla a prijemna zkuste se tam zajit podivat taky jsem neveril Hotel Cleopatra v Turnove.pozdravujte je od vzteklika hlavne sefa je to brucoun.:-);-O ale umi.

0 0
možnosti

kem

11. 3. 2006 10:56
Cukr
Me spis vadi, ze do hodne piv pridavaji sacharozu (cukr). To je prasarna nejvyssiho kalibru! Takova piva ignoruju. Bohuzel, stale vic pivovaru na tuhle praktiku prechazi - napr. v gambaci je cukr uz vic nez rok. Vyzyvam vsechny pivare - bojkotujte piva s cukrem. To pak neni pivo, to je limonada!
0 0
možnosti

Colega

21. 3. 2006 19:20
Re: Cukr
Cukr - přesně řečeno sacharóza - je dost tradiční přísada i v našich krajích. V G10 je rozhodně mnohem déle než rok, býval též v Braníku, dokud se tento vařil klasicky... atd. Samozřejmě, je to trochu šizení - ale závisí hodně na tom, kolik se ho vlastně přidává; limonáda se z piva stává až při vyšších % přídavku cukru; v množstvích menších má obvykle jiný účel (doslazení u černých piv, zlepšení prokvášení apod.). Maltózový sirup přidávaný hojně InBev-Staropramení skupinou není v tomto směru o nic menší fušeřina. Sám při vaření curk zásadně nepřidávám, ale lepší než vyzívat k bojkotu piv s cukrem by bylo vyzvat k bojkotu uniformního a chuť postrádajících produktů ekonomů, které teď trh zaplavily, bez ohledu na formu šizení. Ovšem to zase pamatuji takovou výzvu od Budvaru - jinak nejen dle mého názoru slušný mok - která brojila proti všemožným nešvarům, ovšem dost nešťastně v tom, že některá pravidla tou reklamní akcí vytčená porušoval v podstatě sám Budvar a to přesto, že si je z větší
0 0
možnosti

pommpo

7. 3. 2006 7:00
PIVAŘSKÁ ELITA.
  Nevím proč se tu musí část osazenstva tolik předvádět. Osobně bych je viděl jako "svalnaté" panelákové manekýny, kteří jsou za klávesnicí velmi silní. Proč bych měl hned urážet a zesměšňovat člověka, který si koupí pivko za 3.90Kč? Dělá Vám to dobře? Pokud opravuji barák, tak si nekoupím Plzeň 12, ale právě takovéto pivo. Pokud mi je 25let a mám rodinu s 2 dětmi a hypotékou, tak asi to samé a takových příkladů by bylo nespočet. Urážet a vysmívat se druhým umí každý chudák-duševní. Proto než zase vypotíte nějakou tu svoji obvyklou urážku, po které se Vám "po zásluze uleví", zkuste si říct - jestli to dokážete to staré otřepané - "Co nemáš sám rád - nečiň druhým."   
0 0
možnosti

holyasshole

7. 3. 2006 7:15
Re: PIVAŘSKÁ ELITA.
souhlas, ale zase tolik příspěvků kde někdo někoho uráží, že si kupuje levný pivko tu není.
0 0
možnosti

Jája a Pája

6. 3. 2006 17:25
Jinak na plnotučný chodím sem:
http://www.pivovarubulovky.cz/cz/pivo.php
0 0
možnosti

Jája a Pája

6. 3. 2006 17:18
Staročech je výbornej,
musí se ale umět skladovat a podávat... to je aspoň týden nechat v klidu po převozu, pěkně někde v chladu a tmě a potom podávat
0 0
možnosti

chachara

6. 3. 2006 16:30
Pivo,vino,fernet......
Nejsem zadnej vodbornik na pivo,ale pamatuju,ze vo budvaru se tvrdilo,jakej je to bolehlav,ale hlava me z nej nikdy nebolela,taky sem jich nikdy nak moc nevylabal a dneska pivo nepiju vubec,myslim tenhle rok,ale vina mraky ,cervenyho,pripadne vermut a z toho mne teda hlava neboli nikdy.At vypiju trochu nebo trochu hodne,mozna je to tim ze nehulim.Kazdopadne pivo za bura vypada velice podezrele
0 0
možnosti

Speedy

6. 3. 2006 16:46
Re: Pivo,vino,fernet......
Piva taky moc nevypiju, po Budvaru mě bolela taky hlava, ale já ho pil vždycky akorát v jedný zahulený hospodě. Ale naposled jsem si ho dal v baru bez kuřáků celekm šest kousků a ráno pohoda. Tak za ten bolehlav asi můžou ti zamindrákovaní kuřáci.
0 0
možnosti

Gagarin

6. 3. 2006 16:10
Do hospody s umýtýma nohama!
0 0
možnosti

strejndz_dyzajr

10. 3. 2006 10:39
Re: Do hospody s umýtýma nohama!
Lepší teplý pivo než studená Němka!! :-)
0 0
možnosti

Alfik

6. 3. 2006 15:59
devět z deseti
Devět z deseti zdejších pivařů by to co nazývají patok a mo*ka v pulitru nepoznalo od té své vychvalované značky. Já piju pivo málokdy a to většinou plzeň. Ale když si dám třeba při předělávání baráku s zedníkem jeho oblíbený Radegast za 3,90 (tuším Klasik se jmenuje) tak je to také dobré pivo. A teď jsem v Německu pil to nejlevnější co měli (tuším 0,59+0,25 zaáloha) a taky bylo dobré. Nebylo to v Žitavě jak tu někdo psal, tam mají asi nějaké východoněmecké ceny, tak levné pivo jsem já neviděl.
0 0
možnosti

ja

7. 3. 2006 8:16
Re: devět z deseti
Kupoval jsem piva na zkousku v Berline asi pred pul rokem v nejakem supermarketu, podle nemcu (i podle ceny) ta nejlepsi a platil jsem za pullitr cca 0.50-0.70 Eura a 0.10 E zalohu. Byla vynikajici.
0 0
možnosti

Ragulin

6. 3. 2006 15:33
Pivo pro verbež z pracáku!!
Jak můžete tu lacinou mo*čku lemtat?Vás nezajímá složení,ale cena,co?Kdyby byly lejna v akci,tak je taky koupíte,co?
0 0
možnosti

Marv

6. 3. 2006 15:36
Re: Pivo pro verbež z pracáku!!
Tak nám to složení osvětli, vševěde :-)
0 0
možnosti

Hlína

6. 3. 2006 14:52
... to Flat Vamp
V Nemecku maji tzv. Reinheitsgebot, tj. ustanoveni co v pivu byt ma (vlaste spis co tam byt SMI), tj. chmel, slad a voda. VSECHNO ostatni (cukr, ryze, chmelovy extrakty) apod. znamena, ze pivo Reinheitsgebot nesplnuje. My vsichni hrdi CESTI PIVARI bychom se silne divili kolik z nasich "nelepsich piv na svete" se do Reinheitsgebot nevejde
0 0
možnosti

kduta

6. 3. 2006 16:08
Re: ... to Flat Vamp
ale němci přeci nemají patent na složení piva.....
0 0
možnosti