Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rub a líc sušených plodů

Sušení patří k nejstarším způsobům konzervace ovoce. Datle, fíky a meruňky na slunci sušili obyvatelé Středního východu již před pěti tisíci lety. Dnes se plody suší většinou uměle, ale výsledek je stejný. Plody, které ztratí většinu vody, dlouho vydrží, jsou sladší než čerstvé a přitom mají i výbornou chuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Potraviny u Nováků

Sušené plody
Kdy bude prodávat Makro kvalitní šušené plody od firmy K - servis? Zákazníci
0/0
7.1.2002 21:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.