Diskuze

Lidé víc jedí v restauracích

Stále více Čechů se během dne stravuje a po práci tráví volný čas u sklenky pití a jídla v restauracích, barech či kavárnách. Celý gastronomický trh se pod přívalem zákazníků loni zvedl o deset procent a více než polovina restauračních provozoven zaznamenala nárůst tržeb. Opačný trend ohlásilo pouhých sedm procent pohostinských zařízení. Vyplývá to z detailního průzkumu společnosti Incoma Research na vzorku 3000 provozoven v celé České republice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Chleboun

3. 12. 2002 7:21
Jidlo v hospodach neni zas o tolik drazsi nez vlastni.Jen ta hygiena.
Jidlo v hospodach neni zas o tolik drazsi nez vlastni.Jen ta hygiena.
0 0
možnosti

Neal

13. 2. 2002 9:25
jo a jás e každou středu, čtvrtek, pátek a sobotu těším, že si vožeru drž¨ku a pořádně zapařím, je to dobré :o)
0 0
možnosti

Onan

13. 2. 2002 8:25
red hair sex
A stejně by mě zajímalo jestli Kubík jezdí Sabinku?
0 0
možnosti

Septimus

13. 2. 2002 6:13
Jestli náhodou neutrácí více turisté
Jestli to spíš není tím, že více utrácejí zahraniční turisté díky pestřejší nabídce restaurací a vyšším cenám.
0 0
možnosti

Obyvatel

13. 2. 2002 0:09
Možná to není zvyšováním příjmů
Když to tu člověk tak pozoruje, tak je to spěje k tomu, že peníze je lepší radši utratit dokud mají alespoň nějakou hodnotu. A za dobré jídlo a pití je asi rádo utratí hodně lidí. Nehledě na to, že v hospodě/restauraci/vinárně/pizzerii se často vyřeší více věcí než na brainstormingu
0 0
možnosti

Věra

13. 2. 2002 9:07
Re: Možná to není zvyšováním příjmů
Souhlasím plně s Tebou. Mám sice nízký příjem, zdaleka nedosahuje průměrného, které se uvádí ve statistikách, ale v pátek bereme výplatu a já už teď se těším, že si něco dobrého koupím. Zajedu do OLYMPIE a dám si tam přírodní maso obložené zeleninou, sice u Vietnamce, ale je to levné a velice chutné. Samozřejmě, že tam nejezdím pořád, ale někdy... Jsem mimochodem z BRNA.
0 0
možnosti