Diskuze

Proč jsou dnešní potraviny horší než dřív

Výrobci chtějí vydělat, proto používají nekvalitní suroviny. Tak většinou odpovídali čtenáři na otázku po příčinách všech změn k horšímu. Dřív byly přísnější normy, dnes si každý může vyrábět, co chce, dodávali někteří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Heidi

18. 10. 2002 12:15
Kam se podeli?
Nechci navozovat nalady "jo, to drive, jeste za starych zlatych socialistickych casu", ale ptam se, kam se podely napr.MILACEK,pamatujete si na tu chut smetanovo jahodovou, tu jsem od te doby nenasla.Jeste jde Bohunka a Kuninek.
0 0
možnosti

M.

9. 10. 2002 15:11
Amarouny
A jak jsme ještě nedávno zazlívali autorům sci-fi jejich příliš černé prognózy! Celý potravinářský průmysl směřuje k potravinám s jednotným nejedovatým základem, rozmanitě ovoněným, obarveným a ochuceným, s různou mírou křupavosti. 
0 0
možnosti