Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Mořské ryby, které nabízí tuzemský trh

Mořské ryby se v průměrné české rodině ocitají na stole jen výjimečně a pouze tam, kde je znají a mají s nimi zkušenosti. Je to škoda, neboť mořské ryby mají velkou výživovou hodnotu, obsahují pro lidský organismus více cenných látek než ryby sladkovodní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Janča

pro redakci
Ďas mořský a losos-prohodili jste nadpis s textem...
Jinak bych doporučila čerstvého tuňáka naložit do trochu sojové omáčky-pak opéct jako steak. A halibut je vynikající, když ho uděláte klasickým způsobem: trošku potřít citronem, sůl, pepř, zaprášit moukou a šup s tím na pánev na ryby...lahůdka;)
0/0
14.2.2004 17:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.