Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kozel dostal tanky, může zvýšit výrobu

Pivovar ve Velkých Popovicích roste. Podnik totiž uvedl do provozu nové tanky pro kvašení piva, takže může zvýšit výrobu až o padesát procent. Investice do rozšíření nejmenšího z podniků skupiny Plzeňský Prazdroj dosáhla 100 milionů korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Deny

Fuj
Capa, tedy Kozla nepochopitelne protezuji a stokrat chutnejsiho Radegasta poslali do pr...,ku...jedny africke sikmooke.
0/0
18.3.2004 13:45

Antabus

Re:
100x chutnejsi Radegast? To si delas srandu, ne?
0/0
18.3.2004 15:21

Pivní mozol

Jak někdo může pít ty kozí ch.c.a.n.k.y. ?
Nechutnost.
0/0
18.3.2004 13:09

Píár

Zase pěkné PR ...
To je stejné, jako někdy v úterý, nebo v pondělí, kdy tu byl článek o Stocku a jeho nové výrobě - Kolik stojí tento typ reklamy na iDnesu ?
0/0
18.3.2004 12:05

Helmut

Re:
o tom musela rozhdnout nasche prdstavenstvo
0/0
18.3.2004 13:20

Vopička Antonín

HUMUS!!!!
Kozel = Gambrinus jedno jest. Sodovkovitý kentus, bez chuti a zápachu, který dokonale plní požadavek konzumentů - teče a motá!!
0/0
18.3.2004 11:44

taky občan

Re: Pravda
0/0
18.3.2004 13:32

Rezava voda

Konecne pozitivni zprava
V tomhle pokurvenym svete a pokurvenym state je zvysena vyroba piva radostnym zjistenim
0/0
18.3.2004 11:11

kubikulaa

lezok
pamatuju si jak ještě před pár lety všichni (včetně mě)říkali o kozlu, že jsou patoky, kozí chc*nky, samos*r - dneska titéž lidé (a já taky) kozla považují za jedno z nejlepších piv... je neuvěřitelný, jakou proměnou to pivo prošlo a a jak rychle se stalo kvalitním...      kéž by se jednou něco takového odehrálo třeba v nymburce, litovli, přerově  a ostatních městech, kde pivo vaří snad z kravích h*ven!
0/0
18.3.2004 10:24

taky občan

Re: To je věc názoru
Vámi jmenované odstrašující příklady pivovarů, jsou jedny z posledních" vařících" pivo naštěstí ještě původní technologií. Pivo kvasí na spilce a ne v tanku. Výroba trvá déle a je dražší.Těmto pivům dává spousta lidí přednost, včetně mě. Nemají tolik CO2 a i jinak chutnají .( Patří tam  např. i Holba a Bernard).
0/0
18.3.2004 10:33

šplouch

Re:
Ten Zubr ale opravdu nic moc...
0/0
18.3.2004 11:38

taky občan

Re: Přiznávám,
že v případě Zubru se dost často "nezadaří". Kvalita velmi kolísá.
0/0
18.3.2004 13:30

Ales

Re: POLICKA
nezlob se na me, ale tyjestli preferujes Kozla, tak nevis co je dobre pivo.
Nekdy by si mel zkusit taky neco jineho. Ja jsem vyzkousel uz nekolik desitek jak ceskych, tak i zahranicnich piv. Ale jen jedno je PIVO jak ma byt. Delaji ho v "Mestanskem pivovaru Policka". Je to kvasnicova 12. Jestli jsi z Prahy a chces ho zkusit, tak sedni do TRAM 10 nebo 16 vystup na Sumavske a tam najdi v jedne postrani ulicce (smerem od nam. Miru nahoru) restauraci "HROM DO POLICE". Objednej si kvasnice a uvidis cemu se rika pivo.
0/0
18.3.2004 12:26

anno

jestlipa
jsou ty tanky již modernizované T-72  
0/0
18.3.2004 10:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.