Diskuze

Ve třetině drůbežích řízků byly škodlivé bakterie

Z drůbežího masa ptačí chřipku určitě nedostaneme, uhnat si střevní potíže, nebo dokonce onemocnět listeriózou či (ještě hůř vyslovitelnou) kampylobakteriózou však už teoreticky můžeme. Stačí trocha neopatrnosti při přípravě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Honza

10. 5. 2006 10:27
zkažené maso z Makra

V pátek večer jsem v Makru ve STodůlkách koupil několik balení masa. Dvě balení, konkrétně kuřecí stehenní řízky a kuřecí čtvrtky po rozbalení silně zapáchaly. Bohužel se mi to v Makru nestalo poprvé.

0 0
možnosti

Jan

3. 7. 2006 15:06
Re: zkažené maso z Makra

Mas nakupovat v normalnim obchode a ne v pseudovelkoobchode.

0 0
možnosti

babacek

6. 5. 2006 9:18
Pokud je toto maso

zdravotně závadné tak ho buď zakažte nebo držte huby a neplašte zbytečně lidi.;-€

0 0
možnosti

ranunculus

5. 5. 2006 20:11
Mikrobiologické požadavky

dle nařízení komise ES č.2073/2005 na masné výrobky vyrobené z drůbežího masa určené ke spotřebě v tepelně upraveném stavu stějně jako na mleté maso a masné polotovary z drůbežího masa určené ke spotřebě v tepelně upraveném stavu shodně od 1.1.2006 vyžadují pouze nepřítomnost Salmonella sp. v 10 g vzorku. Naše legislativa do té doby byla přísnější. V těchto komoditách nejsou kampylobaktery ani listerie sledovanými mikroorganismy

0 0
možnosti