Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Co grilovat? Tvrdé maso nikdy

Vyhlášenou specialitou restaurace Lví dvůr na Pražském hradě je grilované "pražské selátko." To si sice na zahradě neuděláte, protože v restauraci používají maximálně desetikilová selata živená pouze mateřským mlékem; spoustu dalších specialit lze ale ugrilovat kdekoliv.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

zapvit

zas reklama

Koho sakra zajímá nějaká restaurace v Praze. zase REKLMAMA ANI TEN ČLÁNEK NEMUSÍM ČÍST!

0/0
19.5.2006 14:55

PetrM

Re: zas reklama

No, mě ta restaurace nezajímá, ale zajímají mě ta rady co a jak grilovat, a o tom ten článek přece byl.

0/0
19.5.2006 15:08

financialtimes

Re: Re: zas reklama

Podle mě je to reklama. Žádná kloudná rada tam není.(Y)

0/0
21.5.2006 1:47

Austin

Re: zas reklama

Je poznat, že jsi ten článek nečetl, jinak bys nenapsal takovou kravinu ;-D

0/0
21.5.2006 16:57

zapvit

Reklama

Nečetl stačilů mi jenom nadpis! Kdyby nenapsali konkrétní restauraci tak si článek možná přečtu

0/0
21.5.2006 18:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.