Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Letní abeceda: Potraviny na vašem talíři od A do Z

V létě nikdo nemá chuť se stravovat jako po celý rok. Komu by se chtělo stát u plotny a vyvařovat, když venku je tak krásně! A tak přichází ke slovu rychlé občerstvení, nebo naopak pomalé zahradní grilování. Ani jedno není bez rizika, léto je vůbec pro naše žaludky riskantní podnik.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

roman

bílé klobásy?

já myslel, že klasické klobásy jsou barevné díky koření (např. paprice). Upřímně řečeno - vyzkoušel jsem několik druhů bílých klobás, ale nikdy jsem si nepochutnal.

0/0
29.6.2006 10:32

roman

bagety pouze z chlaďáku?

Proč bych měly být závadné bagety, které nejsou v chlaďáku? Nebo se mluví o bagetách plněných? To by ale autor článku měl napsat.

0/0
29.6.2006 10:31

Quasar

Aha,

Tak co mám tedy  jíst...?;-D

0/0
27.6.2006 14:48

Zlej

Re: Aha,

whisky! na druhu nezáleží, akorát se doporučuje omezit konzumaci na maximálně 2 litry za den, páč to nedělá dobře na pleť.;-D

0/0
27.6.2006 15:15

tydýt

Re: Re: Aha,

Doporučuje dvanáct z deseti alkoholiků, čili : "Ty jeden abstinente, ty nejsi člověk, ale kráva!" (Otto Katz). :-D

0/0
27.6.2006 21:23

eva

Re: Aha,

Nic.Příhodný čas k hubnutí.A neriskujete,že se nakazíte.

0/0
27.6.2006 21:37

Pelotrix

Omyl

Teplota podávaných jídel (nejen v čínských restauracích) by měla být 63°C a ne 70°C jak píše autorka Rv.

0/0
27.6.2006 13:53

Brundi

Re: Omyl

Vy jste ale vtipalek! ;-D

0/0
27.6.2006 15:18

TwisterT

Re: Re: Omyl

Ne ne , opravdu je to tak , sám pracuji v potravinářství a teplota by měla být opravdu 63C

0/0
27.6.2006 18:22

Brundi

Re: Re: Re: Omyl

Pri podavani. Ale predchozi uprava prece vyssi. I kdyz ja uz nevim, jak presne to bylo v clanku formulovane a nechce se mi to uz hledat. :-)

0/0
28.6.2006 9:48

Richie_UT

meloun

Od kdy je melou ovoce ;-)

pokud vím, tak se jedná o zeleninu

0/0
27.6.2006 12:36

Brundi

Re: meloun

Heheee, co bylo driv vejce nebo slepice?

Podle me vzdy slo o ovoce.

Jak rozlisujete zeleninu a ovoce? ;-)

0/0
27.6.2006 15:17

liboreee

bílá klobása

je bílá protože obsahuje nebo neobsahuje dusitanovou sůl? je tedy neškodná?

0/0
27.6.2006 10:42

Jirka Fiala

Re: bílá klobása

neobsahuje dusitany, tudiz grilovanim nevznikaji karcinogeny, coz ovsem nezabrani tomu, aby mohly vzniknout karcinogeny z odkapavajiciho speku, co shori v ohni a vrati se zpet do klobasy. je bezpecna na kovovem grilu, kde jsou barvene klobasy nebezpecne.

0/0
29.6.2006 10:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.