- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
já myslel, že klasické klobásy jsou barevné díky koření (např. paprice). Upřímně řečeno - vyzkoušel jsem několik druhů bílých klobás, ale nikdy jsem si nepochutnal.
Proč bych měly být závadné bagety, které nejsou v chlaďáku? Nebo se mluví o bagetách plněných? To by ale autor článku měl napsat.
whisky! na druhu nezáleží, akorát se doporučuje omezit konzumaci na maximálně 2 litry za den, páč to nedělá dobře na pleť.
Teplota podávaných jídel (nejen v čínských restauracích) by měla být 63°C a ne 70°C jak píše autorka .
Od kdy je melou ovoce
pokud vím, tak se jedná o zeleninu
Heheee, co bylo driv vejce nebo slepice?
Podle me vzdy slo o ovoce.
Jak rozlisujete zeleninu a ovoce? ;-)
je bílá protože obsahuje nebo neobsahuje dusitanovou sůl? je tedy neškodná?