- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Autor clanku je asi komik, kdyz tvrdi, ze nekajek zavod vyrobi 4 pak 10 tun vyrobku. Na takovoudle produkci, by nikdo nestavel zavod (za 200 milionu), ale zajmul by dve babky (koupil 2 zastery), co by zavarovali doma
ze se po otevreni masozavodu nezacnou v okoli ztracet psi a kocky...
Ale ti šikovní číňani z nich udělají tak 100.000 konzerv. Kdo si myslí, že v čínské konzervě bude maso, je blázen. A je sympatické, že to hlásí už takhle dopředu, to u nich nebývá zvykem.
no jeste veci blazen je ten kdo si mysli ze v ceskejch konzervach naky maso je
to budou fakt makat,jak barevný,co?4 tuny konzerv,to zabere určitě 2 dny,pak to zavřou,seberou dotace a půjdou do Rumunska.
Ty 4tuny to jsou na gram presne zabaveny 200g svaciny co si zamestnanci nosi z domu
ty voe, to bude šmakózní, už se těším, čínský polívky ze sáčku jsou nedílnou součastí každého mého nedělního oběda, k tomu jednu konzervičku a mám vystaráno, ve 40 raka jako kráva...
No není těch 100 zaměstnanců poněkud moc na 3-4 tuny produktu? Tedy možná tam bude 99 manažerů a jeden makač u pásu
Pánové od novin - zapněte někdy centrum logiky
jo to je zas sila.. redaktori asi nevi jak vypada tuna... a celorocni produkci zavodu odvezou v prosinci jednim tranzitem