Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Konzervy: někdy spíš kaše než maso

Představte si, že v regálu jsou vedle sebe dvě konzervy vepřového. Jedna se jmenuje Vepřové maso ve vlastní šťávě, druhá Vepřové ve vlastní šťávě. Že v tom nevidíte rozdíl? Je, a velký.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

nacron2

Vepřové ve vlasní šťávě

ne všechno, co pochází z Číny je to pravé, ale čínská vepřová konzerva byla vždy kvalitní. To, co si dovoluje Hamé s podobným obalem nabízet je vážně ostuda českého výrobce a klamání spotřebitele!  To to vážně neumíte udělat?! Jde to, jedna znojemská konzervárna (přesný název neznám) dělá dokonalou "repliku" v menším balení - chuťově i obsahově k nerozeznání. Nicméně by mě zajímalo, jestli už vážně neexistuje nějaký dovozce originálu, když se k nám z číny dováží kdeco....

0/0
13.7.2007 11:00

Fargo

Je to klamavá teklama,

nedávno jsem takovou konzervu koupil v domění, že si na ni pochutnám, bylo na ní napsáno vepřové maso, vypadalo to na nálepce jak kdysi čínský luncheon-meat a nakonec to nechtěl žrát ani pes. S vepřovým masem to mělo moc málo společného a chuť vepřového masa to nemělo. ¨Chodím dost často na tůry, kupuji si na opíkačku trampsou klobásu, to je snad jediná náhrada za bývalé chutné špekáčky, ty dnešní špekáčky mají barvu jako by byly udělány ze zdechlin a žrátr se to nedá.

0/0
21.10.2006 20:18

argo

Re: Je to klamavá teklama,

8-o8-o

0/0
24.10.2006 21:09

Thyronx

Veprove maso

Ceske konzervy s nazvem "Veprove maso" nakupuji i zde v USA. Jsou za $2.50 (0.5kg) a maji vynikajici kvalitu.

Porovnaval jsem je s polskymi a americkymi armadnimi (veprove maso) ale ty se ceskym nevyrovnaji. Konzervy je dopbre mit napriklad pro potrebu  nouze, pri zivelnych pohromach a podobne. Kdyz jedu na dovolenou tak  se prece stravuji a spim v Hotelu.

0/0
3.7.2006 14:40

Xladi

Re: Veprove maso

Asi ty co dovážej do USA vyráběj kvalitnějc, aby se to tam vůbec prodalo, když sem si naposled dával vepřový ve vlastní šťávě, bylo to spíš sádlo s trochou masa. Ne že by to chutnalo špatně ale masa tam bylo žalostně málo. A lančmít to je běs taky udělejte test. Dřív to byla pochoutka, dnes se to drobí a přichytává na pánev:-(

0/0
3.7.2006 20:31

slayee

Re: Re: Veprove maso

doporučuji spíš než vepřové tak hovězí ve vlastníR^né že bych v tom holdoval ale je to rozhodně příjemnější než ta vepřovka....vzpomínám na vojně na kádéčka ;-P

0/0
12.8.2006 20:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.