Diskuze

Polovina hospod v Praze šidí

Pražští hospodští jsou zřejmě nepoučitelní. I když tu ročně vyrazí kontroloři České obchodní inspekce na desítky až stovky kontrol restaurací a hospod, ty své hosty stále šidí. A je jich více než polovina, jak dokazují aktuální výsledky inspekce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gabreta

7. 8. 2006 11:49
ad Pivo natocene naraz

a ze to tak umej i v Plzni na Spilce. To jen Moravaci tocej pivo z vejsky a cumej jak jim to peni. Pak do toho ukapavaj jak prostatici. To je fakt dobrota... Holt vino maj hnusny a o pivu vedi taky prd. Tak leda se zlamat destilatem ci okenou ;-D

0 0
možnosti

manek

7. 8. 2006 9:49
Nejen v Praze !

Nejen v Praze.Jsme země lumpů a zlodějů !!!

0 0
možnosti

regulator

6. 8. 2006 23:01
proc je pivo.........

ktery se napred roztoci...a pak za chvili dotoci lepsi nez kdyz se toci najednou...????? Muzete me to nekdo z pivaru rict?? diky.8-o

0 0
možnosti

gx

6. 8. 2006 12:52
Jen polovina???

 :-)

0 0
možnosti

Danny_Kay

6. 8. 2006 10:14
V Praze...

...meli vzdycky lidi tendenci jine lidi "ojebavat". Staci se podivat na tzv. "prazsky tyden" - 4 dny prace, patek je uz takova "mala sobota", takze kdo by si kazil den praci...Zlate porekadlo zni "Prazakovi nikdy never!"...

0 0
možnosti

majkyho_pupik

6. 8. 2006 14:40
Re: V Praze...

:-Dpresne prazaci jsou dobytek.mas jeste nejake podobne vtipne myslenky ketre nam chces sdelit?

0 0
možnosti

Balvann

5. 8. 2006 12:13
rychlost

Raději jsem ,když mi přinesou rychle natočené pivko ,než když se tam někdo 5 minut stará o přesnou míru. A hlavně důležitější je aby kuchař uměl vařit.

0 0
možnosti

Veeger_x

5. 8. 2006 17:40
Re: rychlost

A právě kvůli takovejm balvanům jako jsi ty, nás šiděj. Představa, že by jsi měl, nebo Ty spíš jen mohl, mít servis kompletní, je pro tebe něco extra, nebo svoji práci taky odvádíš jen na půl...? 

0 0
možnosti

Prasopes

5. 8. 2006 11:03
hi,hi

To se ještě šidí s mírou jo? Dneska se to dělá uplně jinak , na nějakým centimetru piva okrádaj akorát primitivové :-D

0 0
možnosti

Tomáš Marný

5. 8. 2006 15:39
Re: hi,hi

Jasně, to se prodává Plzeň za 50,- a když je míra dobrá, je to OK... Ale běda, když u Plzně za 30,- zjistí ČOI 3 milimetry pod čárkou...

0 0
možnosti

slayee

5. 8. 2006 9:51
No

hospodskému stačí říct ať to dočepuje.Sice se na mně vžy dívá jak bych ho chtěl zabít,ale co už.Jedna věc mně v Praze štve...tj.že se pivo čepuje po skle a najednou.Pak je to pivo i plzeň o ničem:-/>-

0 0
možnosti

FCBO

5. 8. 2006 12:25
Re: No

naprostý souhlas. Pivo natočený najednou je humus, nejhorší je, že se to dělá v Praze všude!! Roztočený piva snad neznají, začnou ho točit vždy až si objednáš, je to hnus. A to se ty hospody vychvalují jak jsou super(např. U Vejvodů) RvRv

0 0
možnosti

Jesuslives

5. 8. 2006 9:25
Konevova ulice

Tam snad maji kartelovou dohodu, tam maji podmiraky s vyjimkou jedne hospody snad vsude...

A nejhorsi je, ze vetsinou maji problemy to opravit i po upozorneni...

0 0
možnosti

leather-man

5. 8. 2006 9:07
Co je to

sinspektor? (Y)

0 0
možnosti

souka

5. 8. 2006 9:30
Re: Co je to

to je něco jako "krysce " a "všedesáti"R^

0 0
možnosti