Diskuze

Jak chutná v podhradí? Jídlo spíše průměrné

TEST MF DNES vyzkoušel, jak vaří turistické restaurace v bezprostředním okolí českých a moravských kulturních památek. Výsledek: je z čeho vybírat, ale mnohdy si nepochutnáte. Jako by jídlo opustilo kuchyni RaJ.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kapa2

13. 6. 2007 9:12
U Švejka

Hledal jsem na netu neco o pomerne nove restauraci U Švejka (hned u zavor) a dostal se sem. Pokud si chce nekdo privodit zaludecni potize na dva dny jako se to stalo mne, vrele doporucuji napr. Veprovy steak "Uzenar" s klobasou a slaninou. Stridave sezeni a kleceni u zachoda, horecka, opravdu mohu doporucit. :-© 

0 0
možnosti

kapa2

13. 6. 2007 9:38
Re: U Švejka

Adresa: Hospůdka U Švejka, Karlštejn 200 :-©

0 0
možnosti

Vinařský dvůr Valtice

21. 8. 2006 11:18
Reklamace

Když jsme četli páteční test MF Dnes byli jsme velice nemile překvapeni, že jsme v článku narazili na naše jméno. Jsme rodinný pension Vinařský dvůr Valtice a provozujeme pouze ubytování se snídaní. Restaurace, kterou jste hodnotili, se správně jmenuje Vinařský DŮM Valtice. Takže jste ve svém testu náš pension svým omylem dost poškodili.

Očekáváme omluvu formou ospravedlňujícího článku nebo náležité reklamní inzerce.

http://www.valtice.cz./vd, Zdeněk Marouš !!

0 0
možnosti

Xladi

21. 8. 2006 9:49
služby

Jo úroveň pohostinství má co dohánět. necápu, na jednu stranu podnikatelé v TV naříkají jak jim vláda hází klacky pod nohy a na druhou stranu nejsou ani schopní vytisknout jídelní lístek místo toho aby ho přepisovali ručně. A otvírací doba to je taky kapitola sama pro sebe. Pokud jak se v článku píše bylo u zavřené restaurace během chvíle napočítáno 15 hostů, někde je chyba. Každý host v průměru utratí tak 100 - 150 korun. To je už docela slušná tržba. Ale na druhou stranu je to věc provozovatele jak chce mít otevřeno. Ale řekl bych že v  letní turistické sezöně je sám proti sobě8-o

0 0
možnosti