- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hledal jsem na netu neco o pomerne nove restauraci U Švejka (hned u zavor) a dostal se sem. Pokud si chce nekdo privodit zaludecni potize na dva dny jako se to stalo mne, vrele doporucuji napr. Veprovy steak "Uzenar" s klobasou a slaninou. Stridave sezeni a kleceni u zachoda, horecka, opravdu mohu doporucit.
Když jsme četli páteční test MF Dnes byli jsme velice nemile překvapeni, že jsme v článku narazili na naše jméno. Jsme rodinný pension Vinařský dvůr Valtice a provozujeme pouze ubytování se snídaní. Restaurace, kterou jste hodnotili, se správně jmenuje Vinařský DŮM Valtice. Takže jste ve svém testu náš pension svým omylem dost poškodili.
Očekáváme omluvu formou ospravedlňujícího článku nebo náležité reklamní inzerce.
http://www.valtice.cz./vd, Zdeněk Marouš
Jo úroveň pohostinství má co dohánět. necápu, na jednu stranu podnikatelé v TV naříkají jak jim vláda hází klacky pod nohy a na druhou stranu nejsou ani schopní vytisknout jídelní lístek místo toho aby ho přepisovali ručně. A otvírací doba to je taky kapitola sama pro sebe. Pokud jak se v článku píše bylo u zavřené restaurace během chvíle napočítáno 15 hostů, někde je chyba. Každý host v průměru utratí tak 100 - 150 korun. To je už docela slušná tržba. Ale na druhou stranu je to věc provozovatele jak chce mít otevřeno. Ale řekl bych že v letní turistické sezöně je sám proti sobě