- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ten nemusim, smrdi po koprivach a zaparene trave "blijici smajlik"
to ale nesmíte kupovat jakostky od templářů či z vinia - zkuste nějaký přívlastek ze seriozního vinařství a věřte, že tam ucítíte třeba černý rybíz, angrešt, broskev...
tu zase nezačněte kde kdo vychvalovat ty moravské octy.To byl zase rozhovor....Předpokládám,že si to výrobci octů zaplatili.V naději,že jim stoupnou tržby.A těch pár dobrých lahví,které udělají a za dlouhé peníze prodají,to je jen výjimka,potvrzující pravidlo.
Je těžké nechválit, když se pokaždé objeví nějaký "znalec", který žvaní něco o octu nebo kyselinách. Opravdu by mě zajímalo, co pijete vy? Chateau Latour?
Patřím mezi náročné konzumenty vína. Mnohé velké vína z malé země jsou vynikající v barvě vůni aromě i chuti . Samozřejmě sem nepatří vína které se prodávají ve sklepích pro zájezdy z Ostravy, Prahy,nebo Kladna. To bych se bál pít.
ááá, opět test na víno ... umíte taky testovat něco jinýho?