Diskuze

Moravské sauvignony mohou směle konkurovat světu

"Moc se mi líbily, všechny mají osobitost," tak zhodnotil soutěžní veltlíny jeden z porotců mezinárodní soutěže Znojemská galerie veltlínů, australský vinař Nick Butler. Veltlínskému zelenému předvídá dobrou budoucnost, ještě víc však obdivuje moravské sauvignony.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pepin

30. 8. 2006 18:44
sauvignon

Ten nemusim, smrdi po koprivach a zaparene trave "blijici smajlik"

0 0
možnosti

svondr

4. 9. 2006 14:11
Re: sauvignon

to ale nesmíte kupovat jakostky od templářů či z vinia - zkuste nějaký přívlastek ze seriozního vinařství a věřte, že tam ucítíte třeba černý rybíz, angrešt, broskev...

0 0
možnosti

zase

30. 8. 2006 7:39
Hlavně

tu zase nezačněte kde kdo vychvalovat ty moravské octy.To byl zase rozhovor....Předpokládám,že si to výrobci octů zaplatili.V naději,že jim stoupnou tržby.A těch pár dobrých lahví,které udělají a za dlouhé peníze prodají,to je jen výjimka,potvrzující pravidlo.(Y)Rv

0 0
možnosti

Ondřej

30. 8. 2006 9:19
Re: Hlavně

Je těžké nechválit, když se pokaždé objeví nějaký "znalec", který žvaní něco o octu nebo kyselinách. Opravdu by mě zajímalo, co pijete vy? Chateau Latour?

0 0
možnosti

36903690

29. 8. 2006 13:45
Souhlasím !

Patřím mezi náročné konzumenty vína.    Mnohé velké vína z malé země jsou vynikající v barvě vůni aromě i chuti . Samozřejmě sem nepatří vína které se prodávají ve sklepích pro zájezdy z Ostravy, Prahy,nebo Kladna. To bych se bál pít.

0 0
možnosti

Pavlik

29. 8. 2006 12:50
už zase.

ááá, opět test na víno ... umíte taky testovat něco jinýho?

0 0
možnosti