- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jestliže nejlepší šunka musí mít alespoň 16 % masa, co je teda ten zbytek? Fuj. Ode dneška kupuju jen šunku od kosti.
No, alespoň pro případné další návštěvníky, kteří by sem po letech zavítali...
.
... nikoli "masa", ale "čistých svalových bílkovin". Maso pro informaci obsahuje asi 10-20% bílkovin Stačí si jen neplést pojmy s dojmy...
je značky praga, vyráběná v Itálii, kterou kupuju v Rakousku. v ČR jsem nic takového neviděla.
pro me osobne neni nejcenejsi kyta ale tzv. "panenka"
Gohaj proste zeru a na sunku se-ru.Nejlepsi ceska sunka je gothaj jim ho 50 let, jen tak s rohlikem s chlebem a pivo k temu, nebo smazene s bramborem a okurkovym salatem, kam se hrabe sunka ta nema zadnou chut je to hnusny vodovy a drahy !!!!! Tak pro snoby.