Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší chleba dělají velké pekárny

Jeden bochník je pěkně klenutý, má nadýchanou vláčnou střídku a příjemně navinulou chuť. Druhý chleba se drobí a lepí na patro. Proč je mezi nimi takový rozdíl? Nejlepší chleby jsou z velkých průmyslových pekáren, nejhorší ty z vlastních pekáren hypermarketů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Michal

to je teda úúroveň

Hodnotit vzhled chleba umí asi každý, cenu si umí přečíst taky každý. Zjistit o chlebu něco navíc než obyčejný zákazník, to bohužel nedokáže už ani autor obrázkového testu.

0/0
30.3.2007 11:38

Michal

klamání zákazníků

Škoda že se v článku nepíše, jakou technologií se mele mouka na chleba a vůbec na všechno. Mele se tak aby to bylo rychle a levně. Pro ty co si myslí že budou zdraví se obarví chleba či rohlík praženinou a je to, pseudo-celozrnné pečivo je na světě. Dá se tam přidat taky trochu semínek a iluze je téměr dokonalá.

0/0
30.3.2007 10:56

mpixel

ještě za komoušů jsme dělal na brigádě v pekárně.

A můžu říci že konzumní chleba přímo z pece velkých pekáren, je něco vynikajícího. Noční směna začíná ve 22h a asi za hodinu a něco už vyjíždí první chléb. Akorát pak hodiny stojí někde na rampě v pekárně a pak na vzduchu na rampě před hypermarketem, a stane se z něj hotová guma. Takový chléb je pak ale horší než ten chleba z hypermarketů.

0/0
30.9.2006 22:21

cernobila_televize

Re: ještě za komoušů jsme dělal na brigádě v pekárně.

taky jsem delal v pekarne. Bylo to jeden mesic v Michli a od te doby uz nemuzu cukrovinku ani videt :-P

0/0
1.10.2006 17:58

cernobila_televize

Re: Re: ještě za komoušů jsme dělal na brigádě v pekárně.

cukrovinku Metro, nejak mi to vypadlo

0/0
1.10.2006 17:59

MK

Re: Re: Re: ještě za komoušů jsme dělal na brigádě v pekárně.

Vida, to ja v pekarne nikdy nedelala a Metro opravdu muzu :-D

0/0
21.10.2006 20:31

cernobila_televize

chleb

neni nic nad cerstvy krupavy vonavy chleba s maslem.

A jestli je jeste teply  z pekarny tak se muze jist uplne tak (ale aby vas pak neprohnal, mrska jedna) ;-)

0/0
30.9.2006 2:32







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.