Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kuchaři oslavili michelinskou hvězdu

Několik let René Beauchamp, šéf hotelu Four Seasons v Praze, čekal na tuto zprávu. Včera ji dostal. Jejich restaurace Allegro pod vedením italského šéfkuchaře Andrey Accordiho získala nejdůležitější kuchařskou cenu na světě - michelinskou hvězdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

szalas

berou tam stravenky?

PS.jinak samo velké gratulace!;-)

0/0
14.3.2008 1:41

svazak1

KONECNE!!!!

To je snad poprvé co vidím správně použitý výraz gourmet který naprosta vetsina pisalku a blbu zamenuje za gurman, coz je naprosty opak toho co gurmet....

0/0
12.3.2008 12:28

doktor_bota

Re: KONECNE!!!!

To je nějaký kontaktní sport?

0/0
12.3.2008 19:27

cote d'or

ne, to se maže na chleba

0/0
12.3.2008 23:28

Pyjus Čůrus

(_!_)

pokud se tam budete stravovat, tak za chvilku budete vypadat jak panáček od Michelin.

0/0
12.3.2008 9:26

krakra

Obávám

Obávám se kdybych tam šel na oběd, že se nenajím, že se budu muset dorazit párkem v rohlíku někde u stánku.

0/0
12.3.2008 9:22

Janka

Re: Obávám

Ano to se obavate spravne. Dat si tam testoviny znamena, ze dostanete na taliri 4-5 kousku. Kazdy kousek je tak jedno sousto. Mam rada dobre a kvalitni jidlo, ale tohle je uz moc velka snobarna :/

0/0
12.3.2008 9:52

cote d'or

však ta porce těstovin není na najezení

v italské restauraci si přece dáte předkrm nebo antipasto, těstoviny jsou první chod, potom si dáte druhý chod - obvykle něco masitého nebo rybu, a nakonec dějaký dekadentní dezert.

0/0
12.3.2008 19:20

doktor_bota

Re: však ta porce těstovin není na najezení

Z deserty opatrně, kolega málem přišel o řidičák.

0/0
12.3.2008 19:31

cote d'or

to máte jako s plesovými šaty

představte si, že v modelu Pierre Cardin mi onehdá byla zima - mám si příště radši vzít mikinu ze sekáče?

0/0
12.3.2008 10:58

krakra

Re: to máte jako s plesovými šaty

Nechápu

0/0
12.3.2008 11:22

Re: Re: to máte jako s plesovými šaty

Tak příště pište nesmysly až pochopíte ;-)

0/0
12.3.2008 13:20

cote d'or

Ferrari je hrozný šunt

protože v tom neodvezete ani dva pytle cementu na stavbu, jak už tady někdo psal

0/0
12.3.2008 21:07

doktor_bota

Re: Obávám

Pochybuji, v pár luxusních restauracích jsem obědval (ano, i v Praze) a měl jsem spíš opačný problém.

0/0
12.3.2008 19:28

S.D.

Re: Re: Obávám

I já mám stejnou zkušenost. Z kvalitních luxusních podniků odcházíte s provětranou platební kartou, ale rozhodně ne hladoví. K michelinovské hvězdě patří i špičková obsluha. Pro lidi, co rádi dobře jedí je to zážitek, který si člověk nedopřeje každý den, ale jen občas. Zato, co někdo prokouří za rok, může zajít do Four Seasons na oběd  pravidelně jednou  měsíčně.

0/0
13.3.2008 0:28

lukinoo

takže v pracovní době pijou alkohol?

poslat tam kontrolu z bezpečnosti práce

0/0
12.3.2008 9:18







Najdete na iDNES.cz