Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Slovenská brynza nejspíš získá ochrannou známku Evropské unie

Do dnešní půlnoci mohou zájemci podávat námitky proti registraci oblíbené pochoutky z ovčího sýra, slovenské brynzy. Dosud se tak však nestalo a podle dalších informací ani nestane. Brynza na zapsání do registru chráněných označení čeká čtyři roky. Objevily se sice obavy, že by se proti slovenské specialitě postavili Poláci, kteří rovněž vyrábí brynzu, ale nakonec se nevyplnily.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

g.w.bush

bryndza- nie brynza

;-D

0/0
4.4.2008 15:03







Najdete na iDNES.cz