Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sušenky, které škodí

Že je trvanlivé pečivo, jako jsou sušenky, oplatky nebo cukrovinky v podobě různých tyčinek, plné cukru, asi nikoho nepřekvapí. Sladké dobroty však skrývají také značné množství ztuženého rostlinného tuku, často i velmi nekvalitního.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TomášM

Prohrály

sladkosti, které se prodávají v tragédům co chodí do Lidlu atp. Takže žádnej strach.

0/0
6.4.2008 10:58

Chmelař

zajímavé

jsem docela rád, že žádnou "pětku" nekonzumuju :-)

0/0
4.4.2008 21:46

cernobila_televize

toz tak

jeste byt tam mohli psat, podil kaka v cokoladove casti, u vetsiny cokolad a polev je to mene nez 30%, jsou spise mastne a cukrove nez cokoladove ;-(.

Jako kluk jsem odlamoval cokoladu na Margotce, Koku a kofile, ted je muzu tak maximalne seskrabavat nebo olizat :-/

0/0
4.4.2008 18:50

Petr

Výsledky

Nepřehlédnutelný odkaz INFOGRAFIKA je uvnitř článku.

0/0
4.4.2008 16:52

chicocheco

Nějak...

... nemůžu najít výsledky testu :-/

0/0
4.4.2008 12:43







Najdete na iDNES.cz