Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Margarínů se už nebojte

Zajímá vás, zda jsou margaríny opravdu horší než máslo? Nebo s kterými potravinami dostanete do těla i transmastné kyseliny, které zvyšují riziko kardiovaskulárních onemocnění? Nejen na to jsme se zeptali odborníků na potraviny Jany Dostálové a Marka Doležala v Ústavu chemie a analýzy potravin VŠCHT.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Monstrum Anonymič Anonymov

Původně to měl být krém na boty

Pak zjistili, že se to dá jíst ;-)

0/0
7.4.2008 8:23

Radek

ŠPATNÝ ODKAZ NA Výsledky INFOGRAFIKA

Pro webmastra i autora: Odaz je na sušenky a ne na margaríny !

0/0
7.4.2008 6:59

franta_straka_unban

margariny nezeru

ne ze bych byl presvedceny o jejich skodlivosti ale jiste pochybnosti mam a proste pro jistotu:-)

0/0
6.4.2008 17:46

papazian

Není nad klasické čerstvé máslo, žádné imitace...

Kvalitní bio máslo je mnohem zdravější než všechny margaríny dohromady. A člověk si i pochutná.

0/0
4.4.2008 12:35

WIFI

Re: Není nad klasické čerstvé máslo, žádné imitace...

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

0/0
4.4.2008 12:58

Kristus

Re: Není nad klasické čerstvé máslo, žádné imitace...

Kdybys líp četl, tak je tam napsaný, běžné máslo je zdravější než bio-máslo.

0/0
4.4.2008 14:53

RaPel

Re: Re: Není nad klasické čerstvé máslo, žádné imitace...

Amen.

Čteš dobře, Kriste, ale málo. Na konci je zase věta, která tvé tvrzení tak nějak zpochybňuje.

0/0
4.4.2008 15:12







Najdete na iDNES.cz