Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak chutná „eurobrynza“? Reportáž z nejstarší brynzárny na světě

Je trochu nakyslá, jemná a rozplývá se na jazyku. Člověk až musí přivřít víčka, a než je otevře, málem na okamžik zapomene, že je oblečený jak na branné cvičení, má na sobě ochrannou pláštěnku, pytlíky na botách a plastovou čepici, z pod níž nesmí koukat ani vlásek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ach jo (bls1)

Zklamání

Aha, tak já jsem myslel, že ta 'Slovenská brynza' může být jen čistě z ovčího mléka.

0/0
14.5.2008 9:42

Rataslaw

Re: Zklamání

Aj to je pravda, ale bryndza z cisto ovcieho nepasterizovaneho mlieka sa moze predavat len na Slovensku, vyvazat sa moze len ta ktora splnuje normy EU

0/0
14.5.2008 13:18

malej pipík

Mno

tak tahle pasterizovaná brynza dneska stojí za velký kulový.:-© Nejlepší je přímo od bači...

0/0
14.5.2008 0:31







Najdete na iDNES.cz