Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Evropa chrání už šestnáct českých specialit

Pohořelický kapr, prosciutto di Parma a kalakukko. Kapr z moravského rybníka, parmská šunka z Itálie a finský bochník chleba se zapečenými rybami na první pohled nemají mnoho společného.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

anitram9

Všestarská cibule

Není náhodou ta cibule VŠETATSKÁ?

0/0
24.9.2008 13:43

Ppetig

Jak je to s tou nivou?

Nějak jsem nepochopil, co Slovákům vadí na označení Jihočeská niva. Jestli "niva" , tak to mi přijde stejné označení jako klobása, prosciuto nebo tvarůžek, jestli "Jihočeská" , tak to už nechápu vůbec.

0/0
19.9.2008 15:44

sarusian

Re: Jak je to s tou nivou?

pozri sa, je to hra o slovicka, je to taky isty pripad, ako Spisske parky a liptovska salama, proti registracii ste naopak vystupili vy, predpokladam, ze sa to bude riesit dohodov, ako u parok a salamy

0/0
19.9.2008 17:07







Najdete na iDNES.cz