Diskuze

VIDEO: Podívejte se, jak se vyrábějí chipsy

Brambůrky z dílny Bohemia zná asi každý. V regálech s touto pochutinou nechybějí snad v žádném obchodě. O to překvapivější je, že jejich výrobu zajišťuje jen 70 lidí. S trochou nadsázky se dá říct, že továrna na jejich výrobu nedaleko Tábora zeje za rachotu strojů prázdnotou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LosCatmanos

2. 3. 2009 13:46
:)

V Anglii vyrábí octové a krabí chipsy. Nic lepšího neznám, bohužel sem se zatím nedostaly :-/

0 0
možnosti

wIadin

19. 2. 2009 23:36
fuj

:-©

0 0
možnosti

wIadin

19. 2. 2009 23:38
Re: fuj

vlastně je nesnaším od te doby co mi je dali v ami restaurantu k obědu

0 0
možnosti

v.shakira

19. 2. 2009 19:35
brambůrky

hlavně aby to byli brambory a ne něco co obsahuje laktozu která tam snad nepatří....

0 0
možnosti

kontrola_nemocnych

19. 2. 2009 17:17
co to je z zvasty?

bohemia chips chutnaji jako polystyren. zato prave ty tucny sklovity bramburky sou nejlepsi! vetsinou se daji koupit na pumpach.

0 0
možnosti

Don_Alex

21. 2. 2009 15:52
Re: co to je z zvasty?

myslis ty olejovy nahrazky brambor? tak to ani nahodou, fuj, nahodou bohemky sou dobry, ikdyz je moc nejim -  radsi mam kukuricne chipsy...

0 0
možnosti

lukyn-1

19. 2. 2009 14:49
chuť

Ačkoliv se nám snaží tvrdit, jak jsou nyní Bohemia chips výborné, mě osobně už nechutnají. Nejradši jsem měl úplně ty první paprikový, když je začali vyrábět. Nyní chuť připomíná takové ty levné chipsy z lídla. Stejný majitel vyrábí i Chio Chips, ale také už nejsou, co bývaly. Nejlepší dle mého názoru jsou Pringles. Sice stojí více, nejsou to klasické brambůrky, ale chuť je bezkonkurenční.

0 0
možnosti

JoeMax

22. 2. 2009 16:32
Re: chuť

Já ty klasický Bohemky taky moc nemusím, naopak jihočeský jsou díky tlustším plátkům parádní R^

0 0
možnosti

Sallmi

19. 2. 2009 10:28
no

na streamu je lepší video :-/

0 0
možnosti

16tiletýDiskutér

18. 2. 2009 20:38
komunisti

Chapu ze vyzranym pepikum chutna totalne presmazeny chipsy ale proste bohemia jsou klasika. To ze chutnaj tak jak chutnaj neni tim ze tam davaj chemicky sr.(taky proc by je tam davali, bylo by to drazsi a chut stejna) ale je to tim ze maji dlouhou tradici a taky nejakou techonologii.[>-]

0 0
možnosti

Svent

18. 2. 2009 12:23
Přesolenej sajrajt

Všechno je to přesolenej sajrajt. Kdy už někdo pochopí, že dosolit se dá cokoliv ale odsolit ne. Sůl je pak jediná chuť, která je výrazná. A to nemluvím o tom, že sůl zvyšuje krevní tlak, způsobuje cévní onemocnění a následně to vede až k infarktu.

0 0
možnosti

Flynn

18. 2. 2009 14:46
Re: Přesolenej sajrajt

Tak bacha, at te nepepne klepka...

0 0
možnosti

Danny_Kay

17. 2. 2009 18:52
Mozna je moderni...

...kritizovat vse u nas vyrobene, ale ja na Bohemky nedam dopustit...Chutove se jim vyrovna malo co  a to jak z mistnich, tak zahranicnich. U me jsou Bohemky horska sul proste # 1! R^

0 0
možnosti

Flynn

18. 2. 2009 14:48
Re: Mozna je moderni...

No take si dam. Nevim, jak se jmenuje ta rada s tim svetle hnedym obalem a la "lyko", ale ta se mi zda chutnejsi nez klasicke "hnede" Bohemky. Jinak jsem take chvili zkousel polske Lays, a take mi chutnaly. Ale Bohemky jsou Bohemky (a to jsem spartan)

0 0
možnosti

infinity1

17. 2. 2009 11:34
Hnus

"Brambůrky za socialismu byly takové ty sklovité chipsy, ze kterých kapal tuk..." Brambůrky bez oleje nejsou brambůrky! To co se prodává jako úžasné chipsy  - totálně suché chipsy jeden stejný jako druhý - to se nedá jíst, bez chuti, bez života, nic moc. Není nad to sehnat klasické brambůrky, u nichž je poznat, že jsou vyrobené z brambor - každý je jiný, průsvitný, s olejem.

0 0
možnosti

Jannynov

17. 2. 2009 15:20
Re: Hnus

ale kdepak

tu socialistickou nejedlou hrůzu, ze které kapal tuk a smrděla na sto honů bych do huby nedal.....to fakt nešlo, nekonzumovatelné

ještěže dnes si jeden může vybrat

:-)

0 0
možnosti