- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
http://letenskaplan.webgarden.cz/restaurace/scarabeus.html - zajimava diskuze
jeste z hvezdickou,to se snad pokousi Vam tam ukazat co vlastne jidlo je a jak vypada.No cenove to umite kdekoliv v EU take ukazat.
Nikdy nezapomenu na rostenou na houbach co jsem dostal a vlastne bylia rostenka sypana cerstve susenymi houbickami,to bylo neco.
To je mi zajímavý, je článek o telefonech, každej je expert pracující minimálně 10 let v oboru.
Je článek o politice, každej do toho vidí a jen on je nejlépe informován, samozřejmě "od jednoho známého"
Je článek o daních, každej pláče jak mu nic nezbyde,
je článek o luxusních restauracích a každej je hned snob co bere přítelkyni 4x do měsíce do těchto restaurací, on ví nejlíp co je nejlepší a žije si jak jinak než luxusně.
proto vznikly anonymní diskuze na internetu, aby mohl každý něco dokázat !
ja mam rad pecene jatra s bramborem u nas v zavodni jidelne za 60kc.
O víkendu jsme byli na obědě v restauraci Sasanka v Herlíkovicích. Restaurace poloprázdná, přesto jsme na objednávku čekali 10 minut. Sedl jsem si přimo proti dvěřím do kuchyně, takže mi bohužel nemohl ujít pes, poklidně se tam procházející okolo sporáku. Po dojedení jsme způsobně složili na talíře příbory směrem napravo dolů, společně s ubrouskem. Přesto jsme na jejich odnesení a další objednávku čekali dalších 10 minut. Stejnou dobu jsme strávili i čekáním na účet, kdy následně servírka přeslechla několik hlášených věcí a dost drze nám dávala najevo, že se snad snažíme něco nezaplatit.
Z čirého masochismu jsme stejnou restauraci navštívili i druhý den a zvědavě čekali na další příhody. V kuchyni si tentokrát na podlaze lebedila kočka, vzhledem k tomu, že restaurace byla poloplná, tak se čekací doba na cokoliv zdvojnásobila, personál byl tuplem drzý a äsi aby nám to vynahradili, tak pak zničeho nic najednou začali sklízet ještě nedojedené talíře. Tleskám vstoje a navrhuji hvězdičku.
Jen blbec se spálí o stejná kamna dvakrát...
To si užijem.Už se těším, jak při návštěvě Prahy, zajdu na kafe za 500,- Kč.
V zemi kde je nejoblíbenějším kuchařem Babica,nemá cenu diskutovat o gastronomii
...kde dostanete kvalitní porci kvalitního a chutného jídla za relevantní cenu. Bohužel to neplatí asi ani o jedné s těma hvězdičkama...
moc byste se divil. Capital hotel restaurant 2 hvezdy, sefkuchar jeden z nejlepsich co znam a poledni menu cca 30 liber.Jidlo abolutni top.
treba vim o jedne restauraci v alpach, ktera ma hvezdicku....rodinna restaurace, na jidelnim listku par jidel, ktere odmenuji a vari jen z mistnich veci.
btw jen nechapu, BIB je za dobre jidlo za slusnou cenu, Le terrior: mnohem lepsi nez La degustation, ovsem spis prumer a seleci licka naprosta hruza, zmatlane vse dohromady,(licka, testoviny, riccota, parmezan, cervena repa a panenka, to je zkratka hloupost).A cena mi neprijde slusna cca 670,- ze hl. jidlo, to je asi 25 euro.A vino Silex 2002 didier dagenou 5900,- pro srovnani El bulli Silex 2002 100 euro, takze s tim BIBEM mi to neprijde uplne koser.howgh