Diskuze

Restaurace Allegro obhájila kulinářského Oscara

Restaurace Allegro hotelu Four Seasons dnes podle informací MF DNES obhájila svou michelinskou hvězdu. Druhou získala restaurace Maze z řetězce britského šéfkuchaře Gordona Ramsaye, který však z Prahy nedávno odešel a přenechal restauraci hotelu Hilton.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kerim003

28. 3. 2009 13:48
tady asi hvezdicku nedostanou

http://letenskaplan.webgarden.cz/restaurace/scarabeus.html - zajimava diskuze

0 0
možnosti

Praotec

16. 3. 2009 16:20
Ceska kuchyne hahahah....

jeste z hvezdickou,to se snad pokousi Vam tam ukazat co vlastne jidlo je a jak vypada.No cenove to umite kdekoliv v EU take ukazat.

Nikdy nezapomenu na rostenou na houbach co jsem dostal a vlastne bylia rostenka sypana cerstve susenymi houbickami,to bylo neco.:-©(Y)[>-]

0 0
možnosti

Pedro_Alfred

16. 3. 2009 14:08
Tsss

To je mi zajímavý, je článek o telefonech, každej je expert pracující minimálně 10 let v oboru.

Je článek o politice, každej do toho vidí a jen on je nejlépe informován, samozřejmě "od jednoho známého"

Je článek o  daních, každej pláče jak mu nic nezbyde,

je článek o luxusních restauracích a každej je hned snob co bere přítelkyni 4x do měsíce do těchto restaurací, on ví nejlíp co je nejlepší a žije si jak jinak než luxusně.R^

0 0
možnosti

cufir-mufir

16. 3. 2009 14:51
Re: Tsss

;-DR^ proto vznikly anonymní diskuze na internetu, aby mohl každý něco dokázat ! ;-DR^

0 0
možnosti

phaneuf

16. 3. 2009 13:41
....

ja mam rad pecene jatra s bramborem u nas v zavodni jidelne za 60kc. R^

0 0
možnosti

me2di

16. 3. 2009 15:01
Re: ....

Jatra, to je jedine jidlo, ktere nesnasim

0 0
možnosti

Iannus

16. 3. 2009 13:26
Návrh na hvězdičku

O víkendu jsme byli na obědě v restauraci Sasanka v Herlíkovicích. Restaurace poloprázdná, přesto jsme na objednávku čekali 10 minut. Sedl jsem si přimo proti dvěřím do kuchyně, takže mi bohužel nemohl ujít pes, poklidně se tam procházející okolo sporáku. Po dojedení jsme způsobně složili na talíře příbory směrem napravo dolů, společně s ubrouskem. Přesto jsme na jejich odnesení a další objednávku čekali dalších 10 minut. Stejnou dobu jsme strávili i čekáním na účet, kdy následně servírka přeslechla několik hlášených věcí a dost drze nám dávala najevo, že se snad snažíme něco nezaplatit.

Z čirého masochismu jsme stejnou restauraci navštívili i druhý den a zvědavě čekali na další příhody. V kuchyni si tentokrát na podlaze lebedila kočka, vzhledem k tomu, že restaurace byla poloplná, tak se čekací doba na cokoliv zdvojnásobila, personál byl tuplem drzý a äsi aby nám to vynahradili, tak pak zničeho nic najednou začali sklízet ještě nedojedené talíře. Tleskám vstoje a navrhuji hvězdičku.

0 0
možnosti

KRÁL BRAMBOROVÝCH LIDÍ

16. 3. 2009 13:57
Re: Návrh na hvězdičku

Jen blbec se spálí o stejná kamna dvakrát...

0 0
možnosti

jezdeckarel

16. 3. 2009 12:41
Fakt ?

To si užijem.Už se těším, jak při návštěvě Prahy, zajdu na kafe za 500,- Kč.

0 0
možnosti

tomassouthside

16. 3. 2009 12:42
Re: Fakt ?

na turka s tatra mlíkem;-D

0 0
možnosti

tomassouthside

16. 3. 2009 12:40
:(

V zemi kde je nejoblíbenějším kuchařem Babica,nemá cenu diskutovat o gastronomii:-©

0 0
možnosti

activia122g

16. 3. 2009 12:51
Re: :(

Babica a kluci v akci ať si podaj ruce.....Rv

0 0
možnosti

Kei: polib si věrtel, Bingu...

16. 3. 2009 12:36
Nejlepší restaurace je ta...

...kde dostanete kvalitní porci kvalitního a chutného jídla za relevantní cenu. Bohužel to neplatí asi ani o jedné s těma hvězdičkama...

0 0
možnosti

mirces

16. 3. 2009 12:42
Re: Nejlepší restaurace je ta...

moc byste se divil. Capital hotel restaurant 2 hvezdy, sefkuchar jeden z nejlepsich co znam a poledni menu cca 30 liber.Jidlo abolutni top.

0 0
možnosti

me2di

16. 3. 2009 12:36
Ono to neni o snobstvi, ani o cene

treba vim o jedne restauraci v alpach, ktera ma hvezdicku....rodinna restaurace, na jidelnim listku par jidel, ktere odmenuji a vari jen z mistnich veci.

0 0
možnosti

mirces

16. 3. 2009 12:31
pokracovani

btw jen nechapu, BIB je za dobre jidlo za slusnou cenu, Le terrior: mnohem lepsi nez La degustation, ovsem spis prumer a seleci licka naprosta hruza, zmatlane vse dohromady,(licka, testoviny, riccota, parmezan, cervena repa a panenka, to je zkratka hloupost).A cena mi neprijde slusna cca 670,- ze hl. jidlo, to je asi 25 euro.A vino Silex 2002 didier dagenou 5900,- pro srovnani El bulli Silex 2002 100 euro, takze s tim BIBEM mi to neprijde uplne koser.howgh:-/

0 0
možnosti