Diskuze

Lidé vypili už více než dvacet miliard půllitrů Gambrinusu

Místo tří sudiček stálo v květnu 1869 u jeho kolébky dvacet významných Plzeňanů včetně továrníka Emila Škody. Od těch dob se ho v Plzni uvařilo na 102 milionů hektolitrů. Řeč je o pivu Gambrinus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bijec.modrejch

19. 5. 2009 15:42
Gambrinus je ohumus!!!

Rozlézá se to Českem jako mor a jen Bůh ví, kde ten odpad uvařili (jestli se to vůbec vaří) a kde to stočili (přesněji načurdili). Než Gambáča, raději  nachcat do huby RvRvRv.

0 0
možnosti

kroutimhlavou

18. 5. 2009 18:09
Gábinka

0 0
možnosti

Phantom2005

18. 5. 2009 15:46
A proto ...

... piju kvasnicový Hubertus z Kácova.

0 0
možnosti

zelí

18. 5. 2009 11:39
Pegas

Výborný pivo je Pegas, který vyrábí v Brně přímo v jednom penzionu nebo co to jeR^ To je panečku lahoda

0 0
možnosti

marwal

18. 5. 2009 13:13
Re: Pegas

z Moravy je dobrý víno, ale moravským pivem bych tak akorát zalil zelí :-)

0 0
možnosti

chemba

18. 5. 2009 11:16
Mluvíte o tom jihoafrickém pivu?

To jsem zvědavý kdy doputuje do republiky těch 19 mld od Nomury.

0 0
možnosti

karel62

18. 5. 2009 11:12
Je mi jich upřímně líto. Ještě nepoznali chuť piva.

Alespoň za posledních 20 let.

0 0
možnosti

Dupsy

18. 5. 2009 11:10
Gambrinus = naše fotbalová liga a naopak

:-©:-©:-©;-(

0 0
možnosti

Dupsy

18. 5. 2009 11:03
GAMBRIHNUS

No to je mi jich líto těch milovníků gambrihnusu Když pivečko, tak kroužkovanej budvárek, nebo kvasnicové svijanské, no pilsner, když je z tanku, tak taky můžu. ;-D

0 0
možnosti

Phantom2005

18. 5. 2009 15:45
Re: GAMBRIHNUS

Jojo, on se totiž Gambrinus v rámci koncernu vaří tam kde je zrovna volná kapacita. Před několika (2-3??) lety se například na Moravu dovážel "Gambrinus" z Polska.

0 0
možnosti

mutantmutant

18. 5. 2009 9:47
Svijany, Dalešice, Polička

R^ držím palce :-)

0 0
možnosti

kafy

18. 5. 2009 9:48
Re: Svijany, Dalešice, Polička

Průjem, průjem, průjem

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

18. 5. 2009 9:46
Gambáč

 Gambáč je tak oblíbenej, protože v hospodách (obyč. vesnických a maloměstských) si člověk vybere max 2-3 značky, často od jednoho pivovaru. Následkem čehož všichni pijou "ojrobír G", protože konkurence je tak "nějak" odstrčena stranou. Mít lidi na výběr, tak G je někde v suterénu oblíbenosti. :-P

0 0
možnosti