- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"A víš co si dávají v Evropě na hranolky? Tatarku!"
"Tak to je hnus... "
Jedna z památných vět památného filmu...
ale ta jejich tatarka se nedá pozřít (kam zmizel blijící smajlík?)
I jejich kečup je humáč. Český kečup - dobrý kečup.
"V ostatních evropských zemích tatarku ani nemají."
Autor tohoto výroku zřejmě ještě nevytáhl paty z Horní Lhoty. Tatarku samozřejmě mají i v jiných zemích, i když hlavně v románských zemích je o dost oblíbenější majo (jemnější a lehčí, často i chutnější). Tatarka se tam ale běžně v obchodech prodává.
No hele, v německých supermarketech jsem na ní ještě nenarazil. Asi by jsi ji našel, ale rozhodně by jsi ji musel pracně hledat.
tak se koukám, jaký je obsah rajčat a jestli je bez E a zahušťovadel
Už ta první věta mě pobavila. Tato teorie možná platí v USA, kde se lidé doma prakticky nestravují. V tuzemsku to rozhodně neplatí. Jídlo v restauracích vyjde pochopitelně mnohem dráž a vařit doma je tradiční. Krize je určitě znát na návštěvnosti a tržbách restaurací,ale prodeje kečupu bych s tím rozhodně nespojoval.
Češi mají nejraději sladké kečupy, nejčastěji označované jako jemné ...
Tak mne tedy nejvíc chutná kečup pokud je extra ostrý .