- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jsem presvedcen o tom,ze se na morave vyskytuji
vyborna vina - jenom nevim,jak se k nim dostat -
bezne k prodeji v obchodech bohuzel nejsou
Zajděte si do vinotéky. Tam je široký výběr a když nebudete vědět, tak vám poradí. Pokud je to solidní podnik, tak se vás zeptají na cenovou relaci a podle toho něco vyberete a nebudou vám cpát to nejdražší, co mají. Jinak já moravská vína kupuji a myslím, že jsou určitě kvalitní a je z čeho vybírat.
A pokud se má člověk rozhodnout, zda si koupí zahraniční víno v sámošce za 200,- a nebo moravské víno ve vinotéce, tak je to podle mě jednoznačné ve prospěch moravy.
Nakupovat se dá také na internetu a to za dobré ceny, jen to chce už minimální rozhled, nebo chuť experimentovat :)
jak se rika, ty dobry vina se vypiji na morave, z horsich se udela svarak a ty hnusy se prodaji v hlavnim meste
PS nebrat prosim jako urazku
Myslím, rovnice patoky = pro Pražáky už dávno neplatí. Vinaři by tak byli sami proti sobě, vždyť konkurence je velká, jak od nás, tak ze zahraničí a nevím, kdo by chtěl, aby jeho víno se dostalo do povědomí jako patoky. Myslím, že většina z nás je schopná poznat to, co je kvalitní a nebo co má kvalitní max. etiketu.
Z výsledků a textu vyplývá, že ani to bílé nijak nezaujalo. Bylo by jistě zajímavé vědět, kolik lahví té "výborné" Pálavy si John Salvi odvezl... A ta pomyslná stříbrná medaile?
Jedno jediné víno a to pouhé 0,3 desetiny na nejnižší hodnotu 85 bodů... A pro Pepana. Odpověď je jednoduchá. Nekupuj ty moravský šizený patoky, zkus vína odjinud, koupíš-li si v ceně okolo 100 víno např. z Chile, obvykle nešlápneš vedle. A kupuješ-li vína kolem 250 kup si kterékoli krom Moravy a pochutnáš si.
No ono záleží taky od koho a jaké víno si kupuješ, špinit moravská vína kvůli tomu, že jsi narazil na patoky je docela smutné. Já zase pil několik jihoamerických vín a většina z nich byly patoky.
říct proč sedmička vína v cca 80 až 220 korun je kyselá a víno, které se dalo za bolševika pít stálo dvacku, je mi jedno zda to víno co stálo tu dvacku nazve kdos patokama, ať je to jak je to, dalo se to pít, dnes si dám Millera za 160 pálí mi žáha a prostě nedá se to pít, minule sem cca půl lahve vylil, jak je možné, že víno co má být sladké či nasládlé je kyselé
Jo, pražský výběr byl krásně nasládlý a někomu se docela dal i pít. Jen ten druhý den ráno ... ajejejejeněkomu se
Slabé kontroly ve vinotékách.Co tam si dovolí namíchat a prodávat,Myslím,že přimíchávají i krabicové z obchodů.Ve vinotékách by měl být ze zákona uveden dodavatel na viditelném místě včetně telefonu,možná by se pak divil co se vydává za jeho víno.Proč vše dělat tajně.Lidi neví co kupují.