- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
pěkné, pěkné.
--
Teď jenom kde případně vzít to vyzrálé hovězí. Nějaký nápad?
Zajít do krámu a koupit argentinskou nebo uruguay flákotu a šup s tím na gril.
A nebo mládého býčka Angus.
I v MAkru se dá sehnat lepší maso, občas
Marinovane maso se prodava z jednoho prosteho duvodu. Neda se u nej podle chuti, zapachu a vzhledu urcit jeho stari. A vetsinou se na to samozrejme dava neprodane maso. Dobrou chut.
Zvláště ne maso marinované přímo v obchodě, většinou se tak chtějí zbavit masa které by museli zlevnit nebo vyhodit. Je to vždy riziko a když už to někdo chce tak koupit zabalené od zpracovatele.
perla* Pane bože jenšsi nanebesach, ochran mne jak i ochranuješ odborniki na argentincke pupiki* Amen*
Ze stylu Vašeho příspěvku soudím, že jste asi měl problém s tím, že se nejednalo pouze o věty holé.