Diskuze

Šéfkuchař při testu masa nadával, vadily mu marinády

Když šéfkuchař Václav Frič griloval testovaná masa, z nichž třetina vzorků v testu MF DNES propadla, hodně u toho nadával. Jen málo vzorků bylo podle jeho gusta. Marináda totiž podle něj na gril vůbec nepatří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Navratil

28. 7. 2009 14:08
Hmm

pěkné, pěkné.

--

Teď jenom kde případně vzít to vyzrálé hovězí. Nějaký nápad? :-)

0 0
možnosti

Jonathan 007

9. 8. 2009 15:47
Re: Hmm

Zajít do krámu a koupit argentinskou nebo uruguay flákotu a šup s tím na gril.

A nebo mládého býčka Angus.

I v MAkru se dá sehnat lepší maso, občas;-)

0 0
možnosti

Tryskomys Muf

24. 7. 2009 12:40
Marinovane maso

Marinovane maso se prodava z jednoho prosteho duvodu. Neda se u nej podle chuti, zapachu a vzhledu urcit jeho stari. A vetsinou se na to samozrejme dava neprodane maso. Dobrou chut.R^

0 0
možnosti

Xladi

24. 7. 2009 12:30
Marinovaný maso ne

Zvláště ne maso marinované přímo v obchodě, většinou se tak chtějí zbavit masa které by museli zlevnit nebo vyhodit. Je to vždy riziko a když už to někdo chce tak koupit zabalené od zpracovatele.

0 0
možnosti

dívenka prostá

24. 7. 2009 11:27
každa 2 věta

perla* Pane bože jenšsi nanebesach, ochran mne jak i ochranuješ odborniki na argentincke pupiki* Amen*

0 0
možnosti

J i ř í

24. 7. 2009 11:53
Re: každa 2 věta

Ze stylu Vašeho příspěvku soudím, že jste asi měl problém s tím, že se nejednalo pouze o věty holé.

0 0
možnosti