- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ochutnala jsem ji v holandsku a je fakt bajecna! ale 70korun za kopecek je hodne prehnany haha to si radsi koupim toho misu :D
...a jine skvele "zmrzliny" z mrazaku, nekolik dni stare, nabizely i provozovny RaJ sveho casu za sociku... vsak se optejte byvaleho premiera pana Paroubka...
...3 kopecky za $2.15... takze at pocitam, jak pocitam, bud se nekdo spletl pri psani ceniku anebo se naopak snazi poradne v Cesku napakovat...
Takze poslu sveho slouhu a on mi na otocku moji soukromou 737 priveze po veceri par kopecku ..
Ted vazne, oblibil jsem si zmrzku haagen-dazs. Jeste kdyby mi nekdo rekl kde se daji v praze koupit poradne spekacky.
Teda samozřejmě v Itálii. Kopeček jenom za 1 Euro, vyráběná výhradně z čerstvých surovin, žádná barviva a chemikálie. Tam když si dá člověk pravou čokoládovou zmrzlinu, tak ho to skoro na dva dny zablokuje, kolik je tam kakaa.Tahle zmrzlina bude nurčitě dobrá, ale na můj vkus dost drahá a platit jenom za "značku" mi přijde divný.
Je směšný, jak novináři označují zmrlinu Ben&Jerry's za kultovní. Já jsem ji jedla před týdnem u kamarádky v Anglii (poprvé) a tam ji berou prostě jako dobrou zmrlinu, nic víc, nic míň. Do ČR přichází jako kopečková až 20 let po revoluci a protože vědí, že část lidí si ji pod tlakem "je to kultovní, a já jsem to v roce 2009 ještě nejedl, musím to ochutnat, abych nebyl out", nasadí takové ceny. Klidně si ji jednou dejte, bude vám chutnat, ale zřejmě zjistíte, že jiné, nekultovní, zmrzliny maji lepší poměr cena-výkon. Navíc, vzhledem k tomu, jak se značka profiluje a jaké má ceny, by člověk očekával, že bude mít prodavačka upravené nehty a ne to, co vidíme na fotce.
Je to podobné jako s franc.pekařstvím Paul, tady se považuje za cosi exkluzivního, ve Francii je to stěží průměr. Nenechte se ošálit "velkými západními" značkami.
nemyslim si ze je nejdrazsi.. uz nekolik let chodim na zmrzlinu do Parizsky ulice v Praze na Cream and Cream a ta stoji tusim taky kolem 60 korun za kopecek..
Uz to tady mame zase, diskuse o cene. Cesi jsou zvykli na to dlabat toceny salam soja/mouka/barvivo, hlavne ze stoji jen 49/kg nebo lidl zmrzlinu 39/litr... A ted si vemte, ze takovou Carte D'or od Algidy berou jako luxusni kvalitni zmrzlinu a pritom je to porad jen rostlinny tuk s trochou smetany. Jednou jsem si dal Haagen Dasz (zmrzlinu bezne nekupuju a ta cena je na me taky docela prestrelena :)) a byl jsem velice prekvapen, takhle dobrou zmrzlinu jsem jeste nejedl. Za kvalitu se proste plati, Algida proti tomu chutna jak treti cenova... A tak to mate se vsim, i s Ben & Jerry... Nemuzete cekat ze zmrzlina ze smetany bude stat stejne jako smes rostlinneho tuku, barviv a aromat.
Tak a teď už to víte. Milan Seliga vám to vysvětlil snad dost jasně.
polarkar za 11 kcs a eskimo za .50.
Ale bohuzel nikdo tak dobre uz nedela a to jsem vyzkousel zmrzliny v hodne zemich.
I kdyz nektere byli take dobre, at uz v italii nebo v americe. Ale v americe je problem ten, ze vetsina je desne preslazena a nektere vanilkove ani uz nemaji vanilkovou chut kdyz opomenu karamel, ten v americe neumeji delat.
Polarkar neznám, ale Eskimo za 50?? To snad ne, to bylo o odst levnější...