- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Že by plnili spodem přímo nás, co máme žízeň a chuť....
a co pořádná čepice????no to teda musí vypadat
kdyz je za 5 sekund nacepovane ???
to je typicka doba nacepovani te brecky co se prodava v Anglii 130 korun za pintu.
Kdyz tady pijes Staropramen nebo i Budvar tak je to hrozna brecka,prizpusobena pro Anglany ,proste je to to same jako Carling nebo Forsters ,piva delana v Anglii.Jestli je to jen temi aditivami na export nebo jen tim,ze maji anglicke pipy..tezko rici .
tak doufam,ze vam na Kabatech chutnalo
Rozdíl mezi anglickými a českým resp. německými pivy není ve způsobu čepování, ale ve způsobu vaření, přesněji ve způsobu kvašení. Z tohoto důvodu nemá anglické pivo téměř pěnu. Ale také si nedovedu představit české pivo natočené spodem a to, právě kvůli pěně, která je pro české pivo podstatná.
Zatím asi ne, ale v budoucnu určitě: V Británii se probíral zákaz skleněných sklenic v hospodách, aby se jimi štamgasti neumlátili. Takže se sklo nahradí plastem, a v plastu ten ventil snad půjde udělat.
Podstatný přínos ale vidím ve zrychlení odbavení ve frontě
Proč nadělají pivo, jako se dřív dělali šumáky?Vhodíš kostku nebo nasypeš prášek, zaleješ vodou a máš pivo jako "křen" akorát se možná po něm po..reš.