Diskuze

Prazdroj zrychluje čepování piva, točí dnem kelímků

Jestliže jste si na koncertě skupiny Kabát šli pro pivo, možná vás překvapilo, že ho výčepní točí "spodem". Plzeňský Prazdroj, největší pivovar v zemi, totiž na koncertě testoval zařízení TRUfill, které umožňuje vytočit větší množství piva v krátkém čase a tím i více vydělat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NA

Next Apache

23. 9. 2009 6:27
mám lepší řešení

Že by plnili spodem přímo nás, co máme žízeň a chuť....

0 0
možnosti
T

TAPKIN

20. 9. 2009 21:21
dnes se pivo ředí na stupňovitost....hrůza

0 0
možnosti
T

TAPKIN

20. 9. 2009 21:20
No???? když je výčepní neschopnej

a co pořádná čepice????no to teda musí vypadatXXX

0 0
možnosti
PM

redpower

20. 9. 2009 20:32
ty jo

Lidi vam uz ani nechutna pivo? Lituju vas. :-P

0 0
možnosti
JP

EasyR

20. 9. 2009 19:54
Pěkná

prasárna...

0 0
možnosti
J

jerryiowa

20. 9. 2009 12:48
a neni to pivo potom stejne jako v Anglii ?

kdyz je za 5 sekund nacepovane ???

to je typicka doba nacepovani te brecky co se prodava v Anglii 130 korun za pintu.

Kdyz tady pijes Staropramen nebo i Budvar tak je to hrozna brecka,prizpusobena pro Anglany ,proste je to to same jako Carling nebo Forsters ,piva delana v Anglii.Jestli je to jen temi aditivami na export nebo jen tim,ze maji anglicke pipy..tezko rici .

tak doufam,ze vam na Kabatech chutnalo;-D;-D

0 0
možnosti
JK

qitto

21. 9. 2009 12:49
Re: a neni to pivo potom stejne jako v Anglii ?

Rozdíl mezi anglickými a českým resp. německými pivy není ve způsobu čepování, ale ve způsobu vaření, přesněji ve způsobu kvašení. Z tohoto důvodu nemá anglické pivo téměř pěnu. Ale také si nedovedu představit české pivo natočené spodem a to, právě kvůli pěně, která je pro české pivo podstatná.

0 0
možnosti
K

Kadem

20. 9. 2009 12:03
a fachá to i do sklenice?

;-D

0 0
možnosti
FS

ExpertNaVsechno

20. 9. 2009 12:26
Re: a fachá to i do sklenice?

Zatím asi ne, ale v budoucnu určitě: V Británii se probíral zákaz skleněných sklenic v hospodách, aby se jimi štamgasti neumlátili. Takže se sklo nahradí plastem, a v plastu ten ventil snad půjde udělat.

0 0
možnosti
MB

MychalB

18. 9. 2009 11:17
Možná to pomůže vytočit víc pivsonů v absolutních číslech

Podstatný přínos ale vidím ve zrychlení odbavení ve frontě ;-)

0 0
možnosti
PT

petr88

17. 9. 2009 17:07
pivo

Proč nadělají pivo, jako se dřív dělali šumáky?Vhodíš kostku nebo nasypeš prášek, zaleješ vodou a máš pivo jako "křen" akorát se možná po něm po..reš.

0 0
možnosti
VM

Si0

18. 9. 2009 10:41
Re: pivo

A co tak "vódka tablétnaja"?

0 0
možnosti
H

Haui1

17. 9. 2009 13:23
Ale jo, tak mne to napadlo,

záleželo by na konstrukci.

0 0
možnosti