Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pivovary chystají na Velikonoce speciály, kopřivové i medové pivo

Medem a bylinkami budou letos vonět a chutnat velikonoční piva na západě Čech. Sládci jich navařili téměř dvacet hektolitrů. Další speciály ochutnají lidé v létě během tradičních Chodských slavností.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

tomizman

Matuška

nevíte jestli pivovar Matuška plánuje taky nějakej speciálek?

0/0
11.4.2011 9:58

CryptoCult

Člověk kolikrát nestačí žasnout co se dnes vaří za sajrajty

Medová sedmnáctka, zelená kopřivová dvanáctka 8-o :-/ Snad tam budou mít i dostatek hajzlů poblíž výčepu tý zelený kopřivy ;-D Zlatej světlej ležák. (Krušovice) :-)

0/0
10.4.2011 23:24

vvvv

Re: Člověk kolikrát nestačí žasnout co se dnes vaří za sajrajty

Pijte si co chcete, světlej ležák se v Dobřanech samozřejmě vaří (a dobře :-)). Kromě toho je stále na čepu další cca 5 neochucených piv místní výroby. Tyhle ochucený speciály mi taky většinou moc nechutnají, ale zrovna na to kopřivové se každý rok moc a moc těším - barva jako rybník brčál :-) a zajímavá chuť, ne sladká, ale zajímavá. Někomu chutná, nekomu ne, jako vše. Já bych zase nechtěl pořád pít jenom dvanáctku Krušovice, i když někdy bych si ji určitě dal - hlavně nefiltrovanou...

0/0
11.4.2011 8:52

traxina

Re: Člověk kolikrát nestačí žasnout co se dnes vaří za sajrajty

Promluvil znalec piva ;-D  ;-D  ;-D

0/0
11.4.2011 11:45

kunta_kinte - konzument psu

Predloni

jsem mel zeleny Krusky a teda jako nicmoc. Ted u nas cepujou naky peprovy, nevim, jestli to mam risknout.

0/0
10.4.2011 20:39

tnarezub ej roznec

Re: Predloni

Pepřový dělal Opat, nebylo špatný.

0/0
11.4.2011 7:57

kunta_kinte - konzument psu

Re: Predloni

Ten z Broumova ?

0/0
11.4.2011 8:39

tnarezub ej roznec

Re: Predloni

jj, Olivětín.

0/0
11.4.2011 9:37

vvvv

Re: Predloni

Zelený Krušovice nejsou, dělá to Starobrno, který je ve stejný piv. skupině...

0/0
11.4.2011 9:02

freedom1989

Pivní speciály jsou prima

Teď mě příjemně překvapil pivovar Janáček z Uherského Brodu, skvělej hořkej ležák R^. Žádná skrytá reklama, jsem z Vysočiny a čepujou ho v lesní hospodě, kam zajíždím na kole.

0/0
10.4.2011 19:37

takyumimkecat

Kácov

Já se těším zase na Černej Kácov.... Supr ke grilovačce.

R^

0/0
10.4.2011 19:33

kunta_kinte - konzument psu

Re: Kácov

Kacov - jedno z nej piv. R^

0/0
10.4.2011 20:40

Pruitt Igoe

Kdyby radši připravily...

...kvalitní desítku a dvanáctku !!

0/0
10.4.2011 17:47

pulper4

Re: Kdyby radši připravily...

Asi tak :-) Ja vul jsem predloni zasel na zelen pivo od Starobahna ... tfuj obycejny pivo akorat to nezredili vodou z puvodni 16° na 11°, ale na 13° a dali do toho potravinarsky barvivo zelene barvy... Rv

0/0
10.4.2011 18:16

vvvv

Re: Kdyby radši připravily...

No tak prej jsou tam ještě nějaký bylinky, ale taky myslím, že to bude hlavně barvivo...

0/0
11.4.2011 9:01

dhumah

Re: Kdyby radši připravily...

všechny shora jmenované pivovary mají kvalitní ležáky i další piva jsou

výborná (chyšský winter ale namátkou), velmi se mýlí, kdo očekává, že

pozře staropramen a pochutná si na pivu, ponivač s pivem má tato fabrika společné jen to, že své výrobky jako pivo označuje

0/0
10.4.2011 18:50

3dzery

Re: Kdyby radši připravily...

Musím se přidat.R^

0/0
10.4.2011 19:51

Lev_z-_-Rožmitálu

Re: Kdyby radši připravily...

dal bys za půllitr kilo?:-)

0/0
10.4.2011 22:43

vvvv

Re: Kdyby radši připravily...

Souhlasím, že světlá desítka a dvanáctka je základ, bez toho to nejde. Nechápu, proč některé minipivovary začínají třeba polotmavým. Ale pokud jsou tyhle speciály něčím navíc (a u jmenovaných pivovárků to platí), tak proč ne?

0/0
11.4.2011 9:00







Najdete na iDNES.cz