Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nejlepší restaurací je podle Maurera Terasa U Zlaté studně

Nejlepší restaurací je podle vydavatele Pavla Maurera pražská Terasa U Zlaté studně. Obsadila první místo v žebříčku Grand Restaurant 2012, uvedly Lidové noviny. Loni skončil podnik, ze kterého se otevírá jeden z nejromantičtějších výhledů na metropoli, druhý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Rudla01

Nevím, co pořád řešíte

Tato restaurace je primárně určena pro turisty, ne jako stravovací zařízení pro domácí, a tomu odpovídá poloha i cenová kategorie.

0/0
1.12.2011 15:48

Chi Chin

A k čemu mi to je?

Do Prahy to mám 200 kiláků a do restaurací nechodím, protože šetřím. Ono to s podprůměrným platem ani jinak nejde. Zajdu tak maximálně 2x za měsíc na menýčko. Takže je mi nejlepší restaurace totálně ukradená.

0/0
30.11.2011 13:38

EddieCz

Re: A k čemu mi to je?

tak proc sem pises teda ? Dej si tlacenku a neres to ;-)

+1/0
30.11.2011 13:39

Damik

Re: A k čemu mi to je?

a důvod proč se cpát do diskuze ja jaký?  příště bude psát do své zkušenosti diskuze o menopauze?

0/0
30.11.2011 13:44

DannyR99

Re: A k čemu mi to je?

Z ceho to menÝčko dělaj? Taky bych si dal jestli je to z masa;-D

0/0
1.12.2011 18:04

AlBunda

Re: A k čemu mi to je?

tak to prostě přejdi,to,že nechodíš do Národního divadla,taky neznamená,že ho kvůli tobě zbourají

0/0
2.12.2011 0:43

neverest

Maurerův žebříček je zaplacený

ano, opakuji, Maurerův žebříček je zkorumpovaná akce. Jeden můj příbuzný pracuje v hotelu a byl u toho, když pan Maurer říkal, že se můžou dostat na vyšší příčky, pokud se rozhodnout sponzorovat jeho jiné aktivity RvRvRv

0/0
30.11.2011 11:59

bara.obava

Re: Maurerův žebříček je zaplacený

ma to mensi trhlinku...maurer pouze soustreduje fakta a dojmy asi 2000lidi kteri ty fakta ziskavaji..neverim ti ani slovo...teda spis neverim ze maurer se vybavoval s nejakou uklizeckou...;-)

0/0
30.11.2011 12:02

neverest

Re: Maurerův žebříček je zaplacený

věřit mi nemusíš, to je nakonec tvoje volba a tvůj názor

můžu tě ujistit, že to pravda je

v 5* hotelech se obchodní jednání konají bez přítomnosti uklízeček

u vás to tak funguje, báro.obavo, když to zmiňuješ?

0/0
30.11.2011 12:10

bara.obava

Re: Maurerův žebříček je zaplacený

dekuji ze jsi mne ujistil ze o tom vis absolutni H...O R^

0/0
30.11.2011 12:40

radnice

Re: Maurerův žebříček je zaplacený

Jéééé, to je tedy nejlepší vtip roku. Vy tomu věříte ? Možná to platí u restaurací, které jsou mimo TOP 10 ale ty na prvních místech zcela jistě nemají umístění podle hodnocení lidí ale jen a jen podle obchodních zájmů pana Maurera.

0/0
30.11.2011 22:08

Damik

Re: Maurerův žebříček je zaplacený

opravdu? zainteresovaní ovšem ví, že pan Mauer je pouze mediální tvář výběru a do pořadí vůbec nezasahuje, takže tím spíš se potvrzuje váš naprostý výmysl.

0/0
30.11.2011 13:30

Modrý a zelený blesk

Re: Maurerův žebříček je zaplacený

Zainteresovaní na úplatcích? ;-D

0/0
1.12.2011 9:23

Zly_Soused

Za ty prachy co tam stojí oběd,

můžu chodit celej měsíc na výbornej gyros k vietnamcům a ještě dostanu nášup tatarky navíc.;-DR^

0/0
30.11.2011 11:08

neverest

Re: Za ty prachy co tam stojí oběd,

výbornej gyros povídáš?

mňau??? ;-D

0/0
30.11.2011 12:15

Coldstone

Re: Za ty prachy co tam stojí oběd,

hafanátek je taky prima

0/0
30.11.2011 13:05

bara.obava

chuck norris si dal jidlo od BABICI

a............................pridal si.....8-o

+2/0
30.11.2011 10:50

Damik

Re: chuck norris si dal jidlo od BABICI

myslím, že na jídlo od Babici je krátkej i Chuck Norris.

0/0
30.11.2011 13:32

chmod_5777

Re: chuck norris si dal jidlo od BABICI

myslim, ze i jidlo od Babici je kratky na Chucka Norisse

R^

0/0
1.12.2011 16:51

Modrý a zelený blesk

Jak to tady čtu,

tak jsem si nemoh nevzpomenout, jak Pohlreich nahrál Mackovi, když psal "...medem, zvláště pak jedlovým. Trošku jsem se poptával a nikdo neví, o jaký med jde."

;-D

0/0
30.11.2011 10:29

bara.obava

Re: Jak to tady čtu,

nerad delam z nekoho trotla ale u tebe za tvoji krupanskou jizlivost to nejde...http://www.organic-bio.com/cz/katalog/med-a-medove-vyrobky/jedlovy-med/ ;-D;-D;-D

0/0
30.11.2011 10:54

Modrý a zelený blesk

Re: Jak to tady čtu,

Hm, citoval jsem Pohlreicha. Je mi líto, že vám to nedošlo.

0/0
30.11.2011 12:10

bara.obava

Re: Jak to tady čtu,

TO NEZACHRANIS..

0/0
30.11.2011 12:41

Modrý a zelený blesk

Re: Jak to tady čtu,

Já nemám co zachraňovat. Citovaný text je mezi uvozovkami, jen negramotná trouba má problém to pochopit.

+2/0
30.11.2011 12:45

Pan Pešek

Re: Jak to tady čtu,

Má pravdu ten kluk! Je to Pohlreichova citace.

0/0
30.11.2011 12:50

janduben

Re: Jak to tady čtu,

mozna by si se mohl misto buranu v okoli kteri by nevedeli  ani co to je mydlo, zkusit poptat na google, kdyz uz mas ten internet

0/0
30.11.2011 11:10

Modrý a zelený blesk

Re: Jak to tady čtu,

Citoval jsem Pohlreicha. U vás mne nepřekvapuje, že to nemáte čím pochopit, snobe.

0/0
30.11.2011 12:10

concubitusCZ

....

Doma si to uvařím o polovinu levnějc ze stejných surovin a mám z toho ještě větší radost;-D

+1/0
30.11.2011 9:55

Prngr1

Re: ....

pokud ty suroviny seženeš, měl by jsi to mít ještě levnější

0/0
30.11.2011 9:57

Zatoulaný pes

Re: ....

;-D já to radši nechám na kuchařích.

0/0
30.11.2011 10:01

Pan Pešek

Re: ....

I kdybych na to měl čas, suroviny a zkušenosti, tak mi bude vždycky chybět vybavení. Degustační menu člověk doma není v podstatě schopen udělat. Nehledě na to, že nejde jen o jídlo:)

0/0
30.11.2011 12:48

AlBunda

Re: ....

jistě si vaříš i na dovolené

0/0
2.12.2011 0:45

StG08

Vsadím se ,

že většina "znalců" michelinských hvězd z této diskuse, snídá rohlíky z vlašákem, obědvá vietnamský hamburger v kiosku u nádraží a o večeři si může nechat jenom zdát.:-)

+2/0
30.11.2011 9:46

janduben

Re: Vsadím se ,

podle sebe soudim tebe

0/0
30.11.2011 9:48

Zatoulaný pes

Re: Vsadím se ,

Ano, snídám né rohlíky, ale tousty s né vlašákem, ale pařížákem. R^ Brácha kuchař dělá výborný domácí. R^

0/0
30.11.2011 10:02

Zatoulaný pes

Nevím, co tady řešíte.

Ať si každý chodí kam chce. Nemám problém zajít na jídlo za 150 - 250 ( menší město) nebo jednou za čas 500 - 1000 když jsem na dovolené nebo někde pryč. Každého věc. Pokud chce někdo baštit sojo tuky za 40 tak ať.

0/0
30.11.2011 9:41

Vobyčejný člověk je zpátky

Je to jeden z podniků

kam si můžou dovolit chodit jen zloději z ODS a TOP 09, obyčejní lidé jsou rádi, když jim z té almužny zvané výplata  po zaplacení nájmu, energií a daní zbyde alespoň na trošku nekvalitního jídla z hyper/supermarketů. A to ještě bude hůř! Asociální reformy současné vlády uvrhnou 90% lidí do naprosté chudoby! V příštích volbách budu volit stranu LEV 21, což je levicová strana, vedená schopnými a poctivými lidmi, jimž jde o blaho všech a né jenom těch bohatých. 90% obyvatel ČR chce levicovou vládu a sociálně spravedlivou společnost! Volte LEV 21 pokud vám není lhostejná budoucnost tohoto národaR^V!![>-]

+1/0
30.11.2011 9:35

DrZoidberg S.R.O

Re: Je to jeden z podniků

Petro jsi to ty?:-)

0/0
30.11.2011 9:49

neverest

Re: Je to jeden z podniků

Petra by se neunavovala, to musí bejt někdo z davu Jyrkových placených bloggerů

anebo (v horším případě) z řady jejich přesvědčených příznivců :-(

+1/0
30.11.2011 12:14

Prngr1

Re: Je to jeden z podniků

František Potřebný byl vtipnej, ty už ne

0/0
30.11.2011 9:59

Zatoulaný pes

Re: Je to jeden z podniků

Franta byl borec. R^

0/0
30.11.2011 10:03

Jerry Dammers

Re: Je to jeden z podniků

;-D R^ ...jako ironie dobré

0/0
30.11.2011 9:59

yxarinka

Re: Je to jeden z podniků

trochu černý humor......

0/0
30.11.2011 11:01

zlomená lopata

Re: Je to jeden z podniků

Pokud vím, tak předseda mlaská v hotelu Kempinski!

+1/0
30.11.2011 12:24

krakra

Vedle Mauera

Vedla Mauera by to chtěl eště jiný žebříček a to s poměrem cena výkon.

0/0
30.11.2011 9:21

LORO

TOP 10 V MINULOSTI

Dobrý den všem, jen bych chtěl uvést na pravou míru zmínku autora článku o historicky prvním umístění 2 restaurací jednoho podniku v TOP 10,Ti co sledují oceňování restaurací pravidelně přeci vědí , že poprvé se v TOP 10 umístili obě restaurace (Alcron i La Rotonde)  hotelu Alcron již v roce 2007 pod vedením Jiřího Štifta a to na 2 a 3 místě v kategorii NEJ ve VŠEM a podruhé to zopakovali v roce 2009 a to na 1 a 7 místě opět v kategorii NEJ ve V3EM, tekrát již cenu přebíral Roman Paulus.tímto bych byl rád kdyby autoři článků si nejdříve něco o historii oceňování přečetli, a nestříleli od boku, děkuji..Robert L.

0/0
30.11.2011 9:05

biddle

:-)

Krásný diskuzní souboj snobi vs. řízkaři. Jen tak dál. :-)

0/0
30.11.2011 8:59

soc01

Re: :-)

S sipkovou, nebo se zelim?

0/0
30.11.2011 9:09

PaulMA

Re: :-)

;-D;-D;-D ...se zelím !

0/0
30.11.2011 9:13

DrZoidberg S.R.O

Re: :-)

a já bych radši se šípkovou:-)

0/0
30.11.2011 9:15







Najdete na iDNES.cz