- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
historie pečení je "jejich"??? UB žádnou historii nemá a nikdy neměl, vykoupil jen Českou historii pekáren a staré recepty našich mistrů. Prosím aby si UB udělalo pořádek ve svých výplodech do médií..
Tady docela dobře peče Bayer a Kučera, v okolí co tak vím jsou lidi spokojení s Kantou z Touškova a s Pernareckou pekárnou, Dobřany prý taky docela ujdou, ale o těch to mám jenom z doslechu - takže bez záruky.
hm, možná mě něco uniklo... ale odkdy se dávají hostie u zpovědi???... že by i církev komercionalizovala a zaváděla "dva v jednom"???
Kdyby lidé jako malí chodili do kostela ke zpovědi, věděli by to," říká v nadsázce s odkazem na podobu loga s hostií předseda Podnikatelského svazu pekařů a cukrářů v ČR Jaromír Dřízal.
...co je to za noumu.... aaa zas jeden katolik co si mysli, ze vsichni musi skakat podle jeho sekty....
se nejen chleba, ale tak zvane tmave pecivo, ktere je tmave predevsim proto, ze je pribarvovano ruznymi karamely a pod.Inspekce by mela provest kontrolu hlavne v mensich pekarnach, typu Karlova pekarna maji tam nepredstavitelny bordel ve skladech a malych prodejnach ktere neodpovidaji hygien.predpisum!!!
Hygienické předpisy budiž, buďme rádi, že se chleba peče i na 230°C - tolik přežije málo co :-) Jinak k tzv. "tmavému pečivu" - tohle vidím jako zásadní problém, o klamání spotřebitele však podle mého názoru "nejde". Resp. dělají to legálně - všichni totiž máme možnost znát složení výrobku, jak u balených z informací na obalu, tak u nebalených, optáním se personálu, což se ale neděje často.
Znáte např. kváskový chléb? Je to poctivý chleba, který se vyrábí nepřímým vyváděním těsta bez droždí a "zlepšujících přípravků", jen z mouky, vody, soli a kmínu. Dnes už jen těžko, a málo kde, k dostání. Napsal jsem o kváskovém chlebu nestranný web http://www.zdravepecivo.cz - pro všechny, co chtějí jíst zdravě.
Pokud máte pekárnu a pečete chleba bez droždí a éček, jako tomu bylo kdysi, kontaktujte nás skrze http://zdravepecivo.cz/kontakt.php, přihodíme Vás do databáze a budete vidět na Google maps ;-) - aby lidé viděli, kde ho mohou koupit.
Tohle PR je pro dobrou věc ;)
Radek
Padělek je to v tom, že se jmenuje Cvrčovický a není z Cvrčovic. Na název chleba si nároky nedělají
Jen by mne zajímalo, jestli je konečně zaplacený objekt té pekárny, který postavili lidé v "akci Z" jako kulturní dům...
To je rozkradene, jako vsecko ve Cvrcovicich a Pohorelicich.
Takovych mestskych rad, plnych zlodeju a tunelaru je plna republika.
je asi brácha manažera Benziny
dřív obsahovalo E150, pak se přiznalo, že se barví karamelem, ale nedávno jsem narazil na takový krásný tmavý chleba tuším v kauflandu a ve složení byl sirup z cukrové řepy