- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chléb kupiji zásadně od malých pekařů a cenu neřeším.Ten drahý chléb se totiž spotřebuje celý a chutná i po několika dnech.Dokonce se dá u ukrojit narozdíl od Babišových molitanů.Doufám že si v německu kvalitu ohlídají a nebudou jako my.
Tak to se budou Němci divit 2x. Nejdříve se budou divit zaměstnanci, jakého nekultivovaného sprosťáka dostali za majitele no a pak se budou divit podruhé, co všechno se dá vydávat za chleba
Jo slovenská estébácká kultura bude jistě Germánům chutnat
Nevim co vsem vadi na jeho vyrobcich. Treba jogurty mi od jeho firem chutnaj asi nejvic no a takovy parky z kosteleckych uzenin jsou taky celkem fajn... No a co se slozeni vyrobku tyce si myslim ze se od ostatnich vyrobcu moc nelisi...
Z wikipedie. Jogurt je mléčný výrobek, při kterém se v mléce po 4–8 hodin nechávají při teplotě asi 40 °C vyvíjet bakterie, které procesem zvaným kysání přemění cukr (laktózu) na kyselinu mléčnou. Pokud se přidají k jogurtu další bakterie (probiotické bakterie) či jiné látky (např. vitaminy, stopové prvky či minerály), můžeme hovořit o jogurtu jako o nejrozšířenější funkční potravině na světě.
to už se v krámu skoro nedá sehnat.
A... myslíte že budou mít v Německu také tak hnusný chleba
to mě pobavilo... To si snad ani Němci nezaslouží